1xbet betist supertotobet
Bugun...



deneme haber

deneme habarr

facebook-paylas
Tarih: 06-06-2018 12:01

deneme haber

"AK PARTİ AÇIK ARA FARKLA BİRİNCİ PARTİ OLACAK"

Gülpınar, "Ben hiçbir seçim de rakam telaffuz etmem. Bunu da çok sağlıklı bulmuyorum. Bunlar seçime katılım oranını ilgilendiren durumlar. Çünkü yaz vakti Urfa kırsalı yoğun olan, tarımsal faaliyeti yoğun olan, mevsimlik işçisi fazla olan bir şehir. Her seçimin kendine has özellikleri var. Yepyeni bir sistem uygulaması var. Kimsenin şüphesi olmasın Şanlıurfa’da açık ara birinci parti AK Parti’dir. Ne kadar açık ara olacak, ne kadar fark atacak orasını bilemem

MHP-AK PARTİ İTTİFAKI KÜRT SEÇMENİ NASIL ETKİLEDİ?

Sağ muhafazakar seçmen bunlara dikkat etmez. Sağ ve Sol fark etmez . Kürtler yapılana bakar. Geçmişte neydi şimdi neydi? Geçmişte ne vardı? AK Parti geldikten sonra ne oldu? Çok mu iyi oldu? Her şey mükemmel mi? Tabii ki hayır.

ÖZELLİKLE ALMANYA TÜRKİYE ALEYHİNDE ÇALIŞIYOR

2011 seçimlerinden sonra artan, mülteci kriziyle beraber dinginleşen, Türkiye’yi daha fazla tolere eden bir dönem oldu. Darbe sürecinde mülteci meselesi de kenara kaldırıldı.Son 4-5 yıldır özellikle Cumhurbaşkanımız Erdoğan nezdinde AK Parti’yi düşman ilan etmiş durumda. Özellikle Almanya’nın başını çektiği bir grup Türkiye aleyhinde çalışıyor.

ERDOĞAN'IN YÜRÜYÜŞÜNDEN RAHATSIZLAR

Bunu burada ilk kez açıklıyorum: Kapı arkasında, özel sohbetlerde kulislerde AP vekili yanıma geldi ve şöyle dedi; bunu dostane bir şekilde söylerken Avrupa Parlamentosunda bu konuşuluyor, bu darbeden önce olan bir olay“ Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yürüyüşünden dahi rahatsızlar.” Basiretleri bağlanmış, gözleri kör olmuş. İşi bu noktaya kadar vardırmışlar. Kendini ileri bir medeniyetin unsuru olarak gören insanların bir liderin yürüyüşüne dahi kafayı takıyor olması bunların nasıl bir hezeyan içinde olduğunu gösteriyor bize. Bunu da darbe sürecinden sonra hep beraber yaşadık. Bunların hepsini gördük. Kim ne yaptı? Kim ne kadar destek verdi. Konuşmalarımızda şunu da diyen var:

Mesele Erdaoğan meselesi değil. Allah korusun biz hiçbir zaman böyle bir şeyi arzu etmeyiz. Tayyip Erdoğan gittiğinde dahi biz Türkiye absorve edemeyiz, sindiremeyiz. Mesele Türkiye meselesi. Gerçekten çok uyanık olmamız lazım. Muhalefet zannediyor ki, iktidar oldukları zaman Avrupa onlara daha sempatiyle bakacak. Avrupa onlara kapıları açacak. Böyle bir şey yok. Bugün Tayyip Erdoğan ellerinde iyi bir malzeme onu bahane edip Tayyip Bey’in şahsında düşmanlık yapıyorlar. Sen ne yaparsan yap Türkiye büyük bir ülke. Ha sen muhalefet ülkeyi küçülteceksen, birkaç parçaya ayıracaksan, Avrupa’ya entegre edeceksen ha bunu sana yaparlar. Ama bu haliyle Türkiye’nin bu bütünlüğüyle sen mümkün değil, Avrupa Birliği’ne şirin gözükemezsin. Bunu bir defa kafanızdan çıkaracaksınız. Almanya’daki mesele: Geçen Hessen eyaletinden bir heyet gelmişti. Hiç bu olay daha olmamıştı. Yine yalan işler söyleyerek propaganda da Almanya’nın iki yüzlülüğü yakın zamanda HDP mitingiyle bir kez daha ispatlanmıştır.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ELMALI Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI