1xbet betist supertotobet
osmaniye escort
Bugun...



Atay Uslu:” Antalya büyüyor, Türkiye büyüyor.”

Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu ve Milletvekili Adayı Canbey Çetin Muratpaşa ilçe başkanı Alpaslan Belin ve teşkilat üyeleri ile birlikte Batı Akdeniz İhracatçılar Birliğini ziyaret etti.

facebook-paylas
Güncelleme: 05-06-2018 13:53:34 Tarih: 05-06-2018 13:46

Atay Uslu:” Antalya büyüyor, Türkiye büyüyor.”

BAİB Başkanı Hakkı Bahar ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte basın toplantısına katılan Atay Uslu basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Antalya milletvekili Atay Uslu açıklamasında şunları ifade etti: “BAİB Başkanı seçilen Hakkı Bahar ve ekibini kutluyor, yeni görevlerinde başarılar diliyorum.Spekülatif hareketlere rağmen ekonomimizde her gün güzel haberler alıyoruz. Mayıs ayı sonu itibariyle ülke olarak  yıllık İhracatımız tüm zamanların rekorunu kırarak 160 milyar doları geçti. İnşallah bu yıl ki ihracat hedefimiz 170 milyar dolar. Antalya’nın 2002’deki yıllık ihracat rakamı 300 milyon dolar iken 2018’de bu rakam  2 milyar dolar olacak. Bu da demek oluyor ki  Antalya'nın ihracatı 16 yılda  7 kat artmış.Turizm’de de büyük bir gelişme var. Antalya'da bu yıl 15 milyon turisti  ağırlama hedefimiz var. 2002 yılında Ülkemize gelen Turist sayısı 13 milyondu. Şimdi Antalya olarak o sayıdan daha fazla turisti ağırlıyoruz.Biz hükümet olarak sanayiinin, ticaretin, tarımın ve ihracatın büyümesi için teşvikler veriyoruz. Biz Antalya büyüsün istiyoruz, Batı Akdeniz büyüsün, Türkiye büyüsün istiyoruz. Refahımız artsın, gelirimiz artsın istiyoruz. Bu konuda yapılan tüm çalışmalara, projelere destek veriyoruz.

İnanıyoruz ki 24 Haziran sonrası Türkiye şahlanacak. Büyümesi daha da hızlanacak. 2023 hedeflerimize ulaşacağız, 2053, 2071 vizyonlarımızı  gerçekleştireceğiz” dedi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI