1xbet betist supertotobet
Bugun...



Ethem Taş'tan, Ahmet Kumbul'a faturalı yanıt!

Ethem Taş, Ahmet Kumbul'un Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin kaynaklarını kullanarak otobüslerle personel taşıdığı iddiasına belgelerle cevap verdi.

facebook-paylas
Güncelleme: 20-03-2019 11:05:10 Tarih: 18-03-2019 11:24

Ethem Taş'tan, Ahmet Kumbul'a faturalı yanıt!

AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul'un Büyükşehir Belediyesi'nin kaynaklarını kullanarak personel taşıdığı iddialarına belgelerle cevap verdi. 

Taş, iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade ederek; Antalya Ulaşım A.Ş.'nin anonim bir şirket olduğunu, şirketin tüm araçlarının her zaman her kuruma kiralanabildiğini ve AK Parti İl Başkanlığı'nın da bu şekilde kiraladığını belirtti. AK Parti Antalya İl Başkanlığı, iddia ile ilgili açıklamayı işlemin faturasını ile birlikte kamuoyuyla paylaştı. 

AK Parti Antalya İl Başkanlığı'nın konu ile ilgili açıklamasının tamamı ise şu şekilde:

 

CHP İl Başkanınca Antalya Büyükşehir Belediyesi kaynakları kullanılarak yüzlerce otobüsle binlerce personel taşındığı iddia edilmektedir.  Antalya Ulaşım A.Ş. mülkiyeti Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait ve Belediyenin iştiraklerinin ortaklığı ile Antalya’da kara, deniz ve hava toplu ulaşım taşımacılığı için kurulmuş, özel hukuka tabi bir anonim şirkettir.

Şirketin tüm araçları talep üzerine Ak Partiye olduğu gibi tüm siyasi parti, okul, dernek ve kişilere günlük tarifesi üzerinden her zaman kiralanmaktadır.İstenirse CHP ya da başka bir partiye de kiralama yapılabilir.  


Ak Parti İl Başkanlığının 14 Mart 2019 tarihli talebi üzerine Antalya şehir merkezinde 40 adet otobüs bedeli mukabilinde 17 Mart 2019 tarihi için Ak Parti İl Başkanlığına kiralanmış olup buna ilişkin faturası da 14 Mart 2019 tarihinde kesilmiştir. CHP İl Başkanının iddia ettiği üzere belediye personelinin taşınması için belediyenin otobüslerinin kullanımı veya bedelsiz verilmesi söz konusu olmayıp herhangi bir kamu zararı da mümkün değildir.


Türkiye seçime giderken, bazı siyasilerin yine başarısız olacaklarını, yine hüsrana uğrayacaklarını fark ederek telaşa kapıldıklarını ve son çare olarak kirli siyasete yöneldiklerini esefle görmekteyiz. 
Belediye otobüsleri piyasa fiyatından kiralanmış ve buna ilişkin fatura kesilmiş olmasına rağmen CHP İl Başkanının maalesef her zaman yaptığı gibi hiçbir araştırma yapmadan, soru sormadan iftira atma, kara çalma gibi kendisini zavallı duruma düşüren propagandaya başlaması doğru değildir. Görülüyor ki bazıları bir taraftan “SİYASİ AHLAK” “TEMİZ SİYASET” nutukları atarken, diğer taraftan iftira atarak, çamur at izi kalsın amacı güderek siyasetin en kirli, en kötü örneği olmayı seçiyorlar.

 

 

 

 

 

 


 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BELEDİYE Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI