1xbet betist supertotobet
osmaniye escort
Bugun...



Antalya’da KOBİ’ler gelecek için buluşuyor...

Antalya'da "Kobilerle Güçlü ve Güvenli Yarınlara ”organizasyonu kapsamında geniş katılımlı bir panel gerçekleştirilecek.

facebook-paylas
Tarih: 20-10-2018 11:13

Antalya’da KOBİ’ler gelecek için buluşuyor...

Antalya'da düzenlenecek olan 'Kobilerle Güçlü ve Güvenli Yarınlara' paneli 22 Ekim Pazartesi günü saat 13:45’te gerçekleştirilecek. 

 

Antalya’da tüm paydaşların harekete geçirilmesi, farkındalığı arttırmak, eksiklerin tespiti ve giderilmesi, kent ekonomisinde gelecek vizyonu oluşturmak amacıyla düzenlenen panele Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Finansal Kurumlar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Adem Duman, FKB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Çağatay Baydar, AntalyaTicaret ve Sanayi  Odası Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, Antalya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Bahar katılacak.

KOBİ’lerin finansmana erişim ve yararlanabilecekleri kaynak alternatiflerini arttırmak adına Finansal Kurumlar Birliğinin desteği ile düzenlenecek olan organizasyona Antalya ev sahipliği yapacak. Panelde yer alacak katılımcılarla, turizm, ticaret ve tarımda lokomotif şehir Antalya’da finansmana erişim, destek programları, ticarette faktoring, hibe krediler, borçlanma araçları konuları tartışılacak. Panel, Habertürk TV’den canlı yayınlanacak. 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI