1xbet betist supertotobet
Bugun...



Mehmet Cemre Özcan, aday adaylığını açıkladı!

En genç meclis üyesi aday adayı olduğunu söyleyen Mehmet Cemre Özcan, Ak Parti Konyaaltı Belediyesi Meclis Üyeliği için aday adaylığı başvurusu yaptı.

facebook-paylas
Güncelleme: 15-12-2018 17:15:01 Tarih: 13-12-2018 14:38

Mehmet Cemre Özcan, aday adaylığını açıkladı!

Mehmet Cemre Özcan, en genç meclis üyesi aday adayı olduğunu söyleyerek, Ak Parti Konyaaltı Belediyesi Meclis Üyeliği için aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

 

Meclis üyesi değil Gençlik üyesi olmaya geldiğini belirten Özcan, gelecekte ülkeyi yönetecek olan gençlerin; mahallede, belediyede, şehirde, tüm ülkede söz sahibi olması gerektiğini ifade etti. 

 Konyaaltı'nın yoğun bir genç nüfusuna sahip olduğunu söyleyen Özcan,  'Konyaaltı Belediyesi'nde gençlere yönelik çalışma, birtakım  proje ve planlarla belediyemizi en güzel şekilde temsil etmeyi amaçlıyoruz. Gerek mecliste gerek ilçemizde, gençlerin dikkatini çekmek amacıyla düzenleyeceğimiz çok fazla sayıda sosyal, sportif, kültürel faaliyetlerimiz olacaktır. Son yıllarda Türkiye Büyük Millet Meclisi de başta olmak üzere siyasi birçok kurumda gençleşme görülmektedir, Konyaaltı Belediyesi'nin de bu gençleşmenin bir parçası olması gerektiğini düşünüyoruz' dedi.

 

'Belediyecilikte zaman, gençliğin zamanı'

Siyaset hayatına genç yaşlarda başladığını ve 16 yaşından beri siyasetin her alanında izleyici olarak bulunduğunun altını çizen Mehmet Cemre Özcan açıklamalarını şu şekilde devam etti:

'18 yaşına girdiğim sırada Konyaaltı Gençlik Kolları, Konyaaltı İlçesi Liselerden Sorumlu Başkan seçildim. O dönemde yaptığımız çalışmalardan  Ankara,TBMM ziyareti ile  biz gençlerde çok önemli bir etki yaratarak siyaseti tanıtmayı amaçladık. Konyaaltı Ak Parti meclis üyelerimizin her daim belediyemizi, ilçemizi, en iyi şekilde savundukları ve temsil ettikleri için onları örnek alarak yola çıktım. 7den 70e herkesin sorun ve sıkıntılarını yılmadan en ince ayrıntılarına kadar dinleyip , mecliste çözüm arayacağımıza söz veriyorum. Belediyecilikte zaman, gençliğin zamanı'







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SEÇİM 2023 Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI