1xbet betist supertotobet
Bugun...



Yaş Meyve Sebze, Depolama, Ambalaj ve Lojistik Fuarı'nda geri sayım....

Tarım ve turizm sektörlerinin Başkenti Antalya'da 17-20 Ekim tarihlerinde düzenlenecek Yaş Meyve Sebze, Depolama, Ambalaj ve Lojistik Fuarı'nda "İnterfresh" geri sayım başladı.

facebook-paylas
Tarih: 10-10-2018 11:40

Yaş Meyve Sebze, Depolama, Ambalaj ve Lojistik Fuarı'nda geri sayım....

AntExpo A.Ş Yönetici Ortağı Uğur Fora, Antalya'da ilk kez düzenlenecek olan İnterfresh Fuarı'na 500'den fazla alım heyeti katılacak.  Fora, "Türkiye'nin yaş meyve sebze ihracatını 2-3 kat daha artırma arzusundayız. Türkiye'nin bu potansiyeli var. Düzenlediğimiz fuarlar buna katkı yapacak" dedi.

 

Hem üretim hem de ihracatı artırmak, dünyada tarım sektöründe gelişen teknolojileri tüm meslektaşlarına göstermek istediklerini açıklayan Uğur Fora, İnterfreh Fuarı'na 23 ülkeden katılım sağlanacağını söyledi. 

 

SEKTÖRÜN TEMSİLCİLERİ ANTALYA'DA BULUŞACAK

Avrupa ve Türkiye'deki zincir mağazalarının üst düzey temsilcilerinin de fuara katılacağını belirten Fora, "Türkiye yaş meyve sebze üretiminde dünya pazarında önemli aktörlerden biri. Üretimi ve ihracatı daha da artırarak ülkemizin döviz ihtiyacının karşılamasına katkı yapmamız gerekiyor. Bu nedenle Antalya'da ilkini düzenlediğimiz Yaş Meyve Sebze Fuarı ile dünyanın gözü Türkiye'nin üzerinde olacak. Tarım sektörünün merkezi Antalya, dünyanın 261 noktasından uçuş olanağı, limanları ve kara ulaşımıyla stratejik öneme de sahiptir" ifadelerini kullandı. 

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SEKTÖR - FİRMA Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI