1xbet betist supertotobet
osmaniye escort
Bugun...



Kent meydanında finale doğru!

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, çok yakında açılışı yapılacak olan Kent Meydanı’ndaki çalışmaları yerinde inceledi.

facebook-paylas
Güncelleme: 29-12-2018 18:28:46 Tarih: 28-12-2018 14:41

Kent meydanında finale doğru!

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen,  Manavgat Kent Meydanı’ndaki çalışmaları yerinde inceledi. Asfalt çalışmaları devam eden ve yavaş yavaş sona gelinen projede
Başkan Sözen alanı ziyaret ederek, çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Proje için çalışan belediye personeli ile selamlaşan Sözen, hepsiyle tek tek sohbet etti. Çevredeki esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Sözen, Kent Meydanı’nın Ocak ayı içerisinde açılacağı söyledi.
 
 
KENT MEYDANI’NDA NELER OLACAK?
 
Toplam 6 bin 60 metrekarelik alanda yapılan Kent Meydanı Projesi’nin alt katında 2 bin 944 metrekare alan otopark için ayrıldı. Engelli otoparkı da dahil 150 araçlık otopark alanında ayrıca dışarıda 25 araçlık cep otoparkı alanı da oluşturuldu. Projede ayrıca amfi terası, ırmak kenarı seyir terası, ahşap seyir terası, ahşap yürüyüş yolu, kent mobilyaları ile oturma alanları, yansıma havuzu, modern aydınlatma, kaldırım düzenlemesi gibi birçok yenilik ile vatandaşlara yeni bir nefes alanı kazandırılacak. Kent Meydanı Projesi, Manavgat Köprüsü, Tugayoğlu Caddesi ve Irmak Kenarı Yürüyüş Yolunu birbirine bağlayarak bir omurga görevi görecek.
 
 






Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER MANAVGAT Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI