1xbet betist supertotobet
Bugun...



Şükrü Sözen, adaylığını açıkladı!

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) belediye başkanı adaylığını, yaptığı büyük bir halk buluşması ile açıkladı.

facebook-paylas
Güncelleme: 08-12-2018 09:47:01 Tarih: 08-12-2018 08:54

Şükrü Sözen, adaylığını açıkladı!

Başkan Sözen, Manavgat İlçe Örgütü binası önünde belediye başkanı adaylık açıklamasını yaptı. Açıklamaya, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, CHP Antalya Milletvekilleri; Aydın Özer, Çetin Osman Budak, Rafet Zeybek ve Cavit Arı, CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, CHP Manavgat İlçe Başkanı Aliye Coşar, önceki dönem CHP Antalya Milletvekili ve Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Gazipaşa CHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Yılmaz, Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı Musa Gül, Manavgat Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Sarı, CHP Manavgat Kadın Kolları Başkanı Dilşat Taş ve partililer ve halk katıldı.
 
Adaylık açıklamasını yapan ve Manavgat'ta iki dönemlik başkanlığı boyunca yaptığı çalışmalardan bahseden Sözen şunları da ekledi:
 
Değerli hemşerilerim, Manavgat Belediye Başkanlığı yaparken sizlere hizmet etmenin, onurunu gururunu had safhada yaşadım. Bana öyle hissettirildi ki, deneyimimiz, tecrübemiz itibariyle bir dönem daha, sizler de olur verirseniz, sizlere hizmet etmeyi deneyeceğim. Manavgat’ta her türlü siyasi yapıya ait dostumdan, büyüğümden, arkadaşımdan katkı istiyorum. Manavgat’ı bir çıta daha yukarıya çıkarabilmek adına sizlerden destek istiyorum. Manavgat’ı gerçek anlamda barışın kenti, sevginin kenti, hoşgörünün kenti, özgürlüklerin kenti yapmak adına sizlerden bir dönem daha destek istiyorum. El birliği ile yaşamak zorunda olunan değil, yaşamaktan keyif alınan bir Manavgat hayaliyle sevgiyi, barışı, birbirimizi kabullenmeyi, hoşgörüyü benimsemiş ve bu bağlamda Türkiye’ye örnek bir Manavgat hayaliyle özgürlükleri, demokrasiyi, gerçek anlamda adalet anlayışını, Cumhuriyetimizi, Atatürk’ün bize yol haritası olarak bıraktığı devrimleri benimsemiş ve bu bağlamda gençlik yetiştiren bir ülke hayaliyle hepinize saygılarımı, sevgilerimi sunuyorum. 






Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SEÇİM 2023 Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI