1xbet betist supertotobet
osmaniye escort
Bugun...



“Kruvaziyer liman Kundu’yu uçuracak”

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kundu esnafı ile biraraya geldi.

facebook-paylas
Güncelleme: 23-10-2018 16:39:06 Tarih: 23-10-2018 16:32

“Kruvaziyer liman Kundu’yu uçuracak”

Kundu Esnafı ile bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “Birkaç sene içerisinde kruvaziyer limanı hizmete sunmuş oluruz. O zaman Kundu hakikaten uçacak” dedi. 

'ESNAF NASİPLENECEK'

Kundu’ya yapılan ve yapılacak yatırımları anlatan Türel, esnafın sorunlarını dinledi. Lara-Kundu bölgesinde kruvaziyer liman ve yat limanı çalışmaları olduğunu anlatan Başkan Türel, bu projelerin oluşturacağı ticaret ve turizm potansiyelinden en çok esnafın nasipleneceğini söyledi. Türel, “Birkaç sene içerisinde kruvaziyer limanı hizmete sunmuş oluruz. O zaman Kundu hakikaten uçacak” dedi.

VENEDİK'TEN DAHA GÜZEL OLACAK

Türel’den Acısu-Kopak müjdesi Başkan Türel, Kundu esnafına bir de müjde verdi. Acısu-Kopak Çayı’nın içini yat limanı haline getireceklerini belirten Başkan Türel, “Şu anda sazlıklar, mezbelelikler tamamen kalkıyor. Nehrin içini denizden girişle yat limanı haline dönüştürecek, Venedik’ten daha güzel hale getireceğiz. Şu anda da Ulaştırma Bakanlığı ile mutabakatını sağladık. Yat limanı da belediye olarak biz işleteceğiz. Düşük bedelli olacak. Amacımız Antalyalı hemşerimiz de deniz turizmiyle içli dışlı olsun. Ben çok zor söz veririm. Söz verdim mi de o sözü yerine getiririm. 2019 seçimlerinden sonra çalışmalarımızı planladık” diye konuştu.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ANTALYA B.B. Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI