1xbet betist supertotobet
Bugun...



Trafik Denetimleri Mobese Kameralarla Desteklenerek Devam ediyor...

İlimizin turizm kenti olması nedeniyle dışarıdan gelen yerli ve yabancı turist sayısının da etkisi ile şehrin ana hatlarında bulunan kavşakların belirli saatlerde maksimum yoğunluğa ulaştığı ve trafik kazaları ve ihlallerin arttığı görülmektedir.

facebook-paylas
Tarih: 30-07-2018 17:15

Trafik Denetimleri Mobese Kameralarla Desteklenerek Devam ediyor...

Antalya'da kent güvenliğinin dijital ortamda sağlanması amacıyla yeni dijital gözler devreye girecek.

Sürücü ve yaya güvenliğinin sağlanması, caydırıcılık yönü ile suç işlenmesinin önlenmesi, trafikte kural ihlali yapan sürücülerin tespit edilmesi dışında işlenmiş suçların takibinin yapılarak süratle müdahale edilmesine de yardımcı olacak. Şüphelilerin en kısa sürede yakalanması, olay sonrası tespit edilen görüntülerin ilgili birimlere iletilmesinin sağlanması amacıyla yeni kameralar devreye sokulacak. Yetkililer kameraların önceden belirlenen önemli noktalara monte edileceğini, 3 ay içinde ise yaygınlaşacağını dile getirdi.

 

Trafik şube, "özellikle şehrin ana hattında bulunan ve yoğunluk nedeniyle belirli saatlerde trafiğin durma noktasına geldiği kavşaklarda trafik akışının sağlıklı şekilde gerçekleşmesi amacı ile trafik  ekiplerimiz ve motorize timlerimiz trafik akışına anında müdahale etmek ve bu noktalarda yapılan kural ihlallerini tespit ederek gerekli cezai işlemleri uygulamak adına daimi olarak görevlendirilmekte, ayrıca İl Sağlık Müdürlüğü Kavşağında yapımı tamamlanan mobese kameraları ile denetimler desteklenerek kural ihlali gerçekleştiren sürücülere 2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanunu'nun ilgili maddelerinden cezai işlemler uygulanmaktadır" denildi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ANTALYA B.B. Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI