1xbet betist supertotobet
Bugun...



Antalyalılar en çok bot satın aldı!

Yılın ilk haftasında bot alışverişinde ne çok artış olan il yüzde 61 oranıyla Antalya oldu.

facebook-paylas
Güncelleme: 14-01-2019 12:25:15 Tarih: 12-01-2019 17:12

Antalyalılar en çok bot satın aldı!

Ülke genelinde kar yağışının etkili olmasıyla birlikte kapanan yollar ve okullar nedeniyle evde vakit geçirenler online alışverişe yöneldi. E-ticaret sitesi n11.com, online alışverişte Ocak ayının ilk haftasında en çok artış yaşanan ürün ve illeri araştırdı. Türkiye’de Ocak ayının ilk haftasında bir önceki haftaya göre online alışverişte en çok artış yaşanan iller Hatay, Gaziantep, Eskişehir, İstanbul, Balıkesir, İzmir, Ankara ve Manisa oldu.

 

Antalyalılar bot alışverişinde lider oldu

Kar ve buzlanmayla beraber okul ve işlerine gitmek isteyenlerin zor anlar yaşadığı yol koşullarında kurtarıcı olan botların satışında da artış görüldü. Yılın ilk haftasında bot alışverişinde ne çok artış olan il yüzde 61 oranıyla Antalya oldu. Antalya’yı sırasıyla Şanlıurfa, Kocaeli, İstanbul, Gaziantep ve İzmir takip etti.

 

Adanalılar battaniye/yorgan aldı

Sıcak iklim koşullarıyla ünlü Adana ve Diyarbakır gibi Türkiye’nin güneyinde yer alan iller ise battaniye ve yorgan ürünlerine rağbet gösterdi. n11.com verilerine göre, 2019 yılının ilk haftasında battaniye ve yorganda en çok artış 4 kat fazla satışla Adana’da yaşanırken, onu iki katına çıkan satışlarla Diyarbakır takip etti. Kış aylarının soğuklarından korunmak için yorgan ve battaniye satışlarının arttığı diğer iller ise sırasıyla Bursa, Mersin, Konya, Kocaeli, Sakarya, Muğla, Ankara ve İzmir oldu.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI