1xbet betist supertotobet
Bugun...



Tatil sitelerinde büyük dolandırıcılık!

Antalya Emniyet Müdürlüğü, beş yıldızlı otellerin isimlerini kullanarak sahte siteler oluşturup dolandırıcılık yapan şüphelilere karşı operasyon düzenledi.

facebook-paylas
Güncelleme: 08-08-2019 17:50:25 Tarih: 08-08-2019 17:04

Tatil sitelerinde büyük dolandırıcılık!

Antalya Emniyet Müdürlüğü, Antalya'daki beş yıldızlı otellerin isimlerini kullanarak sahte siteler oluşturup, bu sitelerden rezervasyon yapan birçok vatandaşı dolandıran çeteye yönelik operasyon düzenledi. Vatandaşların yapmış olduğu ihbarlar üzerine harekete geçen ekipleri web sitesinden dolandırıcılık yapan kişilerin önce hesap bilgilerini daha sonrasında da bu bilgiler ışığında ikhametini tespit etti. 


3'Ü TUTUKLANDI!
Ekipler tarafından 4 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilen operasyonda 4 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan şüphelilerin iş, ikamet ve üstlerinde yapılan aramalarda el konulan dijital materyaller üzerinde yapılan incelemelerde soruşturma konusu suç ile ilgili çok sayıda veri kaydına rastlanıldı. İşlemlerin ardından gözaltına alınan şüpheli şahıslardan G.S. isimli şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, Z.A., A.Ç. ve N.A. isimli şahıslar tutuklandı.

 







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER POLİS & ADLİYE Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI