1xbet betist supertotobet
Bugun...



Gençlik Eğitim Merkezi’nde izcilik serüveni

Gençlerin yaz tatilinde boş vakitlerini eğlenceli bir şekilde geçirebilmeleri adına Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Kampı Eğitim Merkezi’nde izciler kamp yaptı. Kampta, izciler çevre ve plastik kullanımını azaltmaya yönelik eğitim de aldı.

facebook-paylas
Güncelleme: 04-07-2023 11:56:57 Tarih: 23-06-2023 13:26

Gençlik Eğitim Merkezi’nde izcilik serüveni

Antalya Büyükşehir Belediyesi 1. ve 2. dönem izcileri Gençlik Eğitim Merkezi’nde çeşitli aktiviteler ile dolu dolu geçen 3 günlük kamp yaptı. 40 kişilik izci grubu Gençlik Eğitim Merkezi’nde izcilik hakkındaki tecrübelerini geliştirdi.

İKLİM EĞİTİMİ İLE BİLİNÇLENDİLER
İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Dairesi Başkanlığı’na bağlı İklim Şube Müdürlüğü Çevre Mühendisi Mekke Yıldız kampta izcilere “Sıfır Atık Bilincini Kazandırma Eğitimi” verdi. Eğitimde tehlikeli ve tehlikesiz atıkların yanı sıra iklim değişikliğinde önemli bir rol oynayan sera faktörünün oluşumunu da anlattı. İzciler kampı hem eğlenerek hem de bilgilenerek geçirdi.

BAŞKAN’A TEŞEKKÜR
Kampın ilk gününden beri keyifli olduğunu ifade eden Fatma Miray Yatkın “Burada çok güzel vakit geçirdim. Spor anlamında diğer arkadaşlarım ile eğlenceli bir vakit geçirdik. Beraber yemek yedik. İyi ki izcilik fularını takmışım iyi ki buraya gelmişim. Burada doğayla iç içe olmayı ve geri dönüşüm gibi doğayı etkileyen faktörlerin aslında ne kadar önemli olduğunu anladım. Çok eğlenceli zaman geçirdik. Buradan bize bu imkanı sunan Muhittin amcaya teşekkür ediyorum” dedi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BELEDİYE Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI