1xbet betist supertotobet
Bugun...



KONSİAD Antalya'da yeni görevlendirme

Antalya’da Konyalı iş insanlarının bir araya gelerek kurduğu Konyalı Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KONSİAD Antalya) üye alımlarını hızla gerçekleştiriyor. Dernekte yeni üye kayıtları devam ederken, Antalya Alay eski komutanı Yusuf Kelleli de KONSİAD Antalya Ailesine katıldı.

facebook-paylas
Güncelleme: 14-01-2020 18:22:43 Tarih: 14-01-2020 15:32

KONSİAD Antalya'da yeni görevlendirme

Genel merkezi İstanbul'da bulunan ve Antalya’da 12 kurucular kurulu üyesi ile faaliyete başlayan KONSİAD Antalya, üye kayıt çalışmalarını sürdürüyor. Antalya’ya hizmet eden önemli iş insanlarının bir araya geldiği KONSİAD Antalya’da üyelik çalışmaları titizlikle gerçekleştiriliyor.


İKİ ÖNEMLİ GÖREV!
KONSİAD Antalya'yı büyütmek ve yeni hemşehrilerine ulaşmak için bir dizi ziyaretlerde bulunan KONSİAD Antalya Başkanı İsmail İncel, Genel Sekreter Murat Seyirci, Antalya Alay eski Komutanı ve KLL İnşaat Firma Sahibi Yusuf Kelleli ile bir araya geldi. Aynı zamanda KLL İnşaat Firma Sahibi olarak iş dünyasında da faaliyet gösteren Yusuf Kelleli’nin derneğe üye kaydı gerçekleştirildi.

Yusuf Kelleli, derneğe üye olmasının hemen ardından da KONSİAD Antalya Yönetim Kurulu kararı ile Dernek Genel Koordinatörlüğü görevine getirildi. Tecrübesi ile KONSİAD Antalya'nın gelişimine büyük katkı sağlayacak olan Kelleli, Antalya'daki Konyalılar arasında sevilmesi ile dikkat çekiyor. Önemli görevlerde bulunan Kelleli, KONSİAD Antalya'nın üye gelişimi ve pek çok organizasyonlarında karar mekanizmalarından biri olacak.


KLL İNŞAAT
Antalya Alay eski komutanı Yusuf Kelleli tarafından kurulan KLL İnşaat; gayrimenkul, otomobil alım satımı, turizm ve inşaat alanlarında hizmet veriyor.







Etiketler : KONSİAD Antalya

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER STK'LAR Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI