1xbet betist supertotobet
Bugun...



KONSİAD Antalya’ya bir üye daha!

Reneva Danışmanlık Firma Sahibi Abdullah Çiftçi, Element Ajans Sahibi ve KONSİAD Antalya Genel Sekreteri Murat Seyirci’yi ziyaret etti. KONSİAD Antalya üzerine gerçekleşen sohbetin ardından, Abdullah Çiftçi’nin üyelik işlemi gerçekleştirildi.

facebook-paylas
Güncelleme: 18-01-2020 18:13:07 Tarih: 18-01-2020 14:58

KONSİAD Antalya’ya bir üye daha!

Konyalı Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KONSİAD Antalya), 12 kurucular kurulu üyesi ile başladığı faaliyetlerine büyüyerek devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında son olarak Element Ajans Sahibi ve KONSİAD Antalya Genel Sekreteri Murat Seyirci ile Reneva Danışmanlık Firma Sahibi Abdullah Çiftçi bir araya geldi.


GÜNDEM KONSİAD ANTALYA
Abdullah Çiftçi tarafından, Genel Sekreter Murat Seyirci’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyarette Reneva Danışmanlık’ın çalışmaları ve KONSİAD Antalya’nın faaliyetleri üzerine konuşuldu.

Görüşmede Genel Sekreter Murat Seyirci, derneğin üyeleri arasına her geçen gün Antalya’nın önemli iş insanlarının katıldığını belirtirken, Kurucular Kurulu üyesi Tiritcizade Restoran sahibi Ahmet Okur'un tavsiyesi ile bir araya geldiğimiz Abdullah Çiftçi’yi de aralarında görmekten mutluluk duyacaklarını ifade etti.


KONSİAD Antalya’nın dernek çalışmaları üzerine gerçekleşen sohbetin ardından, üyelik işlemleri tamamlanan Reneva Danışmanlık Firma Sahibi Abdullah Çiftçi de KONSİAD Antalya Ailesine katıldı.

KONSİAD Antalya ailesine katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Çiftçi, ellerinden gelen katkıyı sağlayacaklarını belirterek dernek olarak Antalya'da ses getiren bir topluluk olacaklarını söyledi.

Reneva Danışmanlık, İnsan Kaynakları ve İş Güvenliği alanlarında danışmanlık hizmeti veriyor.







Etiketler : KONSİAD Antalya

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER STK'LAR Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI