1xbet betist supertotobet
Bugun...



Konyaaltı kurban satış ve kesim yerleri

Konyaaltı Belediyesi, Kurban Bayramı’na yönelik hazırlıkları tamamladı. Belirlenen kurban kesim yerlerinde ücretsiz kasap hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşların, www.konyaalti.bel.tr/kurban-kayit adresinden randevu alması gerektiği bildirildi.

facebook-paylas
Tarih: 26-06-2023 12:24

Konyaaltı kurban satış ve kesim yerleri

Konyaaltı Belediyesi, her Kurban Bayramı’nda olduğu gibi bu yıl da vatandaşlara ücretsiz kurban kesim hizmeti için üç nokta belirledi. Küçükbaş kurban kesmek isteyenler vatandaşlar Liman ve Siteler Mahallesi’nde bulunan kapalı pazar yerlerinde; büyükbaş içinse Altınkum Mahallesi Kapalı Pazar yerinde kesim yaptırabilecek. Belediye, Zümrüt Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’ni (Boğaçay yanı) kurban satış noktası olarak belirledi.

Ücretsiz kurban kesiminden yararlanmak isteyen vatandaşların Konyaaltı ilçesinde ikamet etmesi ve www.konyaalti.bel.tr/kurban-kayit adresinden randevu alması gerekiyor.

HİJYENİK VE GÜVENLİ HİZMET
Verdikleri kurban kesim hizmetinde en çok hijyen ve güvenli kesim konularına dikkat ettiklerini kaydeden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, vatandaşların sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirebilmesi için tüm önlemleri aldıklarını söyledi. Kurban kesimi için uzman kasapların görev yapacağını belirten Esen, “Ekiplerimiz bayram günü görev başında olacak. Kurban kesimini sağlıklı ve hijyenik ortamlarda gerçekleştireceğiz. Tüm hemşehrilerime sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir bayram diliyorum” şeklinde konuştu. 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KONYAALTI Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI