1xbet betist supertotobet
Bugun...



Konyaaltı’nda Deyişler ve Semahlar konseri

Konyaaltı Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, ‘’Deyişler ve Semahlar’’ konseri ile birbirinden değerli eserleri vatandaşlarla buluşturacak.

facebook-paylas
Tarih: 24-06-2023 11:56

Konyaaltı’nda Deyişler ve Semahlar konseri

Kurulduğu günden bu yana verdiği konserlerle sanatseverlerin büyük beğenisini toplayan Konyaaltı Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, bu kez farklı bir tema ile dinleyiciyle buluşacak. Birbirinden değerli eserlerin seslendirileceği ‘’Deyişler ve Semahlar’’ konseri, 24 Haziran Cumartesi günü saat 20:00’da Nazım hikmet Fuar ve Kongre Merkezi içerisinde yer alan Tarık Akan Salonu’nda gerçekleşecek. Sanatseverler, Şef Soner Mızrak yönetiminde gerçekleşecek konsere ücretsiz olarak katılabilecek.

BÜTÜN VATANDAŞLARIMIZI BEKLİYORUZ
Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nin sanatın merkezi haline geldiğine dikkat çeken Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, ‘’Her yaştan vatandaşımız için hazırladığımız birbirinden farklı etkinlikler Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezimizde sırasıyla devam ediyor. Gerek müzik gerekse de çeşitli kültür-sanat etkinliklerini yılın 12 ayı vatandaşımızla buluşturuyoruz. Deyişler ve semahların seslendirileceği konserimize de bütün vatandaşlarımızı davet ediyorum’’ dedi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BELEDİYE Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI