1xbet betist supertotobet
osmaniye escort
Bugun...



Konyaaltı’nda Kusursuz Bir Tatil için Gezi Rehberi ve Konaklama Seçenekleri

Tarihi zenginliklerinin yanı sıra görenleri kendine hayran bırakan falezleri, gün yüzüne yeni çıkmış güzellikleri, oldukça güler yüzlü işletmelerin ve huzurlu plajları ile ülkemiz sınırlarını aşan popülerliği ile ön plana çıkan Konyaaltı, özellikle yaz aylarında yerli ve yabancı turistlerin en fazla ziyaret ettiği bölgeler arasında ilk sırada yer almaktadır.

facebook-paylas
Güncelleme: 17-05-2021 15:03:28 Tarih: 12-05-2021 16:21

Konyaaltı’nda Kusursuz Bir Tatil için Gezi Rehberi ve Konaklama Seçenekleri

Konyaaltı seyahatiniz boyunca kendine özgü güzellikleri ve tertemiz havasıyla hem dinlenip hem de keyifli bir tatil geçirebileceğiniz Konyaaltı, yaz aylarının en özel günlerini geçirmenize olanak tanıyor.

Konyaaltı otelleri, konumları itibariyle gezilecek ve görülecek bölgelere oldukça yakın bir mesafededir. Ancak Konyaaltı otelleri hakkında detaylı bilgi vermeden önce Konyaaltı seyahatiniz sırasında gezip görebileceğiniz birbirinden güzel bölgeler olduğunu hatırlatalım. Konyaaltı seyahatiniz sırasında keyifli ve dolu bir tatil geçirmeniz için en az 3 gün süre ayırmanız gerektiğini unutmayın.

Konyaaltı’nda Mutlaka Görülmesi Gereken 3 Yer
Antalya Müzesi: Toplamda 30 binden fazla tarihi eserin bulunduğu ve bunlar arasında sadece 5 bin tanesinin sergilendiği Antalya müzesi, 1922 yılından beri tarihi eserlerin sergilendiği bir müzedir. Ancak 1972 yılında şimdiki yerine taşınmasının ardından müze içerisinde açık hava galerileri ve sergi salonları bulunmaktadır. Yerli ve yabancı turistlerin Konyaaltı ziyaretleri sırasında ilk geldikleri bölge olarak ta bilinmektedir.

Geyikbayırı Mağarası: 7 metrelik derinliği ile Konyaaltı turizminin en önemli bölgelerinden olan Geyikbayırı mağarası yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgisine maruz kalıyor. Özellikle yağmur yağdığı dönemlerde mağarada yaşanan su baskınlarından sonra eşsiz görüntüleri ortaya çıkaran Geyikbayırı mağarası, yılın her döneminde ziyaretçilerine açıktır. 120 metrelik bir uzunluğa sahip olan bu mağarayı Konyaaltı seyahatinizi sonlandırmadan önce kesinlikle görmeniz gerekiyor.

Antalya Aquarium: Dünyanın en büyük ve en önemli akvaryumu unvanına sahip ve 131 metre uzunluğu ile tüm dikkatleri üzerine çeken bu dev akvaryum, her yıl binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlamaktadır. Akvaryum içerisinde snow World, oceanride XD Cinema ve Wild Park bölümleriyle ziyarete gelen ziyaretçilere keyifli dakikalar geçirmelerine olanak tanıyor. Konyaaltı ziyaretinizde kesinlikle görmeniz gereken en önemli bölgedir.

Konyaaltı’nda Konaklayabileceğiniz En İyi 4 Otel
Konyaaltı bölgesinde konaklayabileceğiniz birbirinden konforlu oteller bulunmaktadır. Bu oteller gezilecek bölgelere yakın olmalarının yanı sıra konforlu odaları ve güler yüzlü personelleri ile en iyi hizmeti sunarak ev rahatlığını sunmaktadır. Ayrıca tesislerde konaklayan müşterilerin keyifli konaklama imkânı sunmak amacıyla birbirinden farklı aktiviteleri de bulunmaktadır. Ancak Konyaaltı seyahatinizden sonra başka bölgelerde konaklamak isteyenler için tamamen müşteri yorumları ve memnuniyetleri ile hazırlanan otelleri görmek için https://gezinomi.com sitesini ziyaret edebilirsiniz. Ancak şimdi Konyaaltı bölgesinde en konforlu otelleri sizler için bir araya getirdik.

Elit Başaran Hotel: Antalya merkeze 7 kilometre ve Antalya Havalimanına 20 kilometrelik mesafede bulunan bu tesis Konyaaltı sahiline ise sadece 300 metrelik mesafede bulunmaktadır. Gezilecek bölgelere oldukça yakın bir konumda olan bu tesis, Konyaaltı bölgesinde konaklayabileceğiniz en iyi oteller arasındadır.

Niss Business Hotel: Antalya merkeze 6 kilometre ve Antalya Havalimanına 2 kilometrelik mesafede bulunan bu tesis denize uzaklığı ise sadece 1 kilometredir. Tesis bünyesinde toplamda 24 oda bulunmaktadır. Ayrıca tesisin açık havuzu ve çocuk havuzu bulunmaktadır.

Royal Loft Suit: Antalya merkezde yer alan bu tesis gezilecek bölgelere yakın bir konumda olmasının yanı sıra konforlu odaları ve güler yüzlü personellerin kaliteli hizmetiyle ev rahatlığını en iyi şekilde sunan bir oteldir. Tesis bünyesinde açık havuz, çocuk havuzu ve bisiklet kiralama hizmeti de bulunmaktadır.

Gülden Pearl Hotel: Antalya şehir merkezine oldukça yakın bir konumda yer alan bu tesis, Konyaaltı sahile ve gezilecek bölgelere çok yakındır. Güler yüzlü personelleri ile hizmet veren bu tesis, ev rahatlığını en iyi şekilde hissedebileceğiniz oteller arasında ilk sırada yer almaktadır.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI