1xbet betist supertotobet
Bugun...



Konyaaltı Sahil Projesi ilk ödülünü aldı...

KONYSİAD üyeleri ile buluşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Konyaaltı Sahil Projesi’ne uluslararası akademisyenlerden oluşan bir jüri tarafından Uluslararası İdealkent Ödülleri 2018 kapsamında birincilik ödülü verildiğini açıkladı.

facebook-paylas
Güncelleme: 17-10-2018 17:29:22 Tarih: 16-10-2018 14:40

Konyaaltı Sahil Projesi ilk ödülünü aldı...

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Konyaaltı Sanayici ve İşadamları Derneği’nin konuğu oldu. KONYSİAD üyelerine Büyükşehir Belediyesi olarak yaptıkları projelerden bahseden Başkan Türel, Konyaaltı Sahil Projesi hakkında da konuştu. 

Konyaaltı’nda Büyükşehir Belediyesi olarak  bir tanıtım ve bilgilendirme ofisi açtıklarını söyleyen Menderes Türel, “Konyaaltı’nda yaşayan vatandaşlarımız bu ofise giderek talep, görüş ve önerilerini iletiyor. Bu sayede yol haritasını çizebilir hale geliyoruz. Bu ofisimize gelen müracaatlardan Konyaaltı’nda yerleşik olarak yaşayan yabancı uyruklu Türk vatandaşlarının sosyal ve hukuki destek alabilecekleri danışma ofisine ihtiyaçları olduğunu tespit ettik." dedi. 

KONYAALTI'NA ULUSLARARASI ÖDÜL 

Konyaaltı Sahil Projesi’nin uluslararası akademisyenlerden oluşan bir jüri tarafından ödüle layık görüldüğünü de ilk kez KONYSİAD üyeleri ile paylaşan Türel, “Harcında bizim emeğimiz var diye söylemiyorum gerçekten dünyada gördüğüm en güzel sahil projesi. Uygulayıcısı ANTEPE şirketimizdir. Arkadaşlar bir kuyumcu hassasiyetiyle çalıştılar. Uluslararası bir ödül alacak diye ifade ediyorduk. İlk ödülünü de aldı. Uluslararası Akademisyenlerden oluşan bir jüri, Uluslararası İdeal Kent Ödülleri 2018 kapsamında Konyaaltı Sahil Projemize birincilik ödülü verdi. 27 Ekim’de Strazburg’da gidip ödülü bizzat alacağım. Projenin içeriği ile ilgili bir konuşma yapacağım. Avrupa Konseyi’nde de bir hafta boyunca projemiz sergilenecek. Bu projemiz daha da çok ödül alır diye düşünüyorum.” ifadelerini kullandı. 

ÇALKAYA'YA ÖZEL KANUN

Çalkaya’da 12 bine aşkın vatandaşın 30 senedir süren tapularındaki şerh sorununu çözmekte olduklarını anlatan Başkan Türel, bunun için Çalkaya’daki Güzelyurt ve Altıntaş mahalleleri için özel kanun çıkartacaklarını söyledi. Türel, Türkiye’nin en büyük ve en sorunsuz kentsel dönüşümünün Kepez Santral’de olduğunun altını çizerek, “Birileri yalan dolan iftira ile oradaki firma ile olur olmaz dedikodular çıkartıyorlar. Hepsi yalan. Hiçbir hukuki finansman, itiraz sorunu olmayan tek projesi” dedi. 

ANTALYALILARA MÜJDE!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Boğaçayı Projesi’nde çalışmaların hızla devam ettiğini ve Mart ayından önce birinci etabın hizmete gireceğini müjdesini de verdi. 

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ANTALYA B.B. Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI