1xbet betist supertotobet
Bugun...



Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde eğitim...

Akdeniz Üniversitesi Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi hizmet içi eğitim programı kapsamında Ölçme ve Değerlendirme Eğitimi düzenlendi.

facebook-paylas
Güncelleme: 11-09-2019 17:46:05 Tarih: 11-09-2019 16:41

Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde eğitim...

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Kemal Alimoğlu tarafından teorik ve uygulamalı olarak gerçekleştirilen eğitime Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim elemanları katıldı.


Eğitimde, ölçme değerlendirmede kullanılan terminoloji ve ilkeler, eğitimde ölçme değerlendirmede en çok kullanılan çoktan seçmeli, yazılı sınav sorularının hazırlanması ve analizlerinin nasıl olması gerektiği anlatıldı. Ayrıca soruların zorluk ve ayırt edicilik özelliğinin bilinmesinin önemi üzerinde duruldu. Eğitimde küçük grup çalışmaları yapılarak, örnek sorular hazırlandı ve nitelikleri tartışıldı.


Eğitim kalitesini arttırmada bu tür eğitimlerin önemli katkısı olduğu ifade eden Fakülte Dekanı Prof. Dr. Selma Öncel fakültede çalışan tüm akademik ve idari personelin bu konuda oldukça istekli, gelişime ve değişime açık olduğunu ifade etti. Eğitim sonunda Dekan Öncel tarafından Prof. Dr. Mustafa Kemal Alimoğlu’na katkılarından ötürü teşekkür belgesi verildi.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI