1xbet betist supertotobet
Bugun...



LÖSEV, Antalya'da farkındalık yaratıyor!

LÖSEV, löseminin önlenebilen ve tedavi edilebilen bir hastalık olduğunu tüm Türkiye’ye anlatmak amacıyla 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Türkiye’nin dört bir yanında farkındalık etkinlikleri düzenliyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 04-11-2019 17:58:31 Tarih: 04-11-2019 16:04

LÖSEV, Antalya'da farkındalık yaratıyor!

 Birbirinden farklı rengârenk etkinliklerle löseminin tedavi edilebilen bir hastalık olduğu, takılan maskenin hastanın kendisini korumak için taktığı ve LÖSEV’in çocuk ve yetişkin tüm hastalara ayni, nakdi ve sosyal destek olduğu anlatılacak. Milli Eğitim Bakanlığı Müfredatında da kendine yer bulan Lösemili Çocuklar Haftası, birbirinden renkli birçok etkinliğine ev sahipliği yapacak.

ANTALYA LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA FARKINDALIK İÇİN YÜRÜDÜ
2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftasında tüm Türkiye’de “Maskemi Takarım Farkındalık Yaratırım” diyerek renkli etkinlikler hayata geçiren LÖSEV Antalya’da 2 Kasım Cumartesi günü çocuklar, aileleri, gönüllüler, iyileşen gençlerle şehirde bir farkındalık yürüyüşüne katıldı. Katılımcıların maskelerini takarak Aydın Kanza Parkı’ndan Cumhuriyet Meydanı’na dek yaptığı yürüyüş, hem katılımcılardan hem Antalyalı halktan büyük ilgi gördü. Coşku dolu geçen farkındalık yürüyüşü tüm Antalya’yı sardı. Belediye başkanlarından spor kulüplerine, sanatçılardan basın mensuplarına dek her kesimden insanımız projeye maske takarak yanıt veriyor. Sosyal medyada da oldukça ilgi toplayan maske etkinliği tüm Türkiye ve Antalya’dan #losev1998 ve #maskemitakarımfarkındalıkyaratırım etiketleriyle paylaşılmaya devam ediyor.

Halka açık olan etkinlikler Antalya ve tüm Türkiye’de hafta boyunca devam edecek…






Etiketler : LÖSEV Antalya

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SAĞLIK Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI