1xbet betist supertotobet
osmaniye escort
Bugun...



Meclisten geçti! Artık 18 taksitle ödenebilecek!

Vergi Borçlarının yapılandırılarak 18 taksitle ödenebilmesi ve Gelir Vergisi, Kurumlar Vergisi, KDV, MTV, ÖTV, tüm idari para cezaları, KYK borçları'nın yapılandırılabilmesini içeren teklif mecliste kabul edildi. Aynı zamanda borcunu peşin ödeyenlerden de gecikme zammı alınmayacak.

facebook-paylas
Güncelleme: 15-11-2020 20:20:22 Tarih: 12-11-2020 10:54

Meclisten geçti! Artık 18 taksitle ödenebilecek!

Kabul edilen yeni kanunda, vergi cezaları, gecikme faizleri ve gecikme zamları; trafik, seçim, nüfus para cezaları; Karayolu Taşıma Kanunu'na göre kesilen para cezaları; kara yollarından usulsüz geçişler nedeniyle kesilen para cezaları gibi tüm idari para cezaları yapılandırma kapsamına alınırken; öğrenim katkı kredisi ve öğrenim kredisi borçları, ecrimisiller, haksız alınan destekleme ödemeleri, kaynak kullanımı destekleme fonu, taşınmaz kültür varlıklarının korunmasına katkı payı da artık yapılandırılabilecek.

Yapılandırmadan faydalanmak isteyenlerin ise, kanunun çıktığı tarihten itibaren yıl sonuna kadar müracaat etmesi gerekecek.Yapılandırma başvuruları borcun ilgili olduğu kuruma gerçekleşecek.

Borç peşin ödenirse gecikme zammı uygulanmayacak. Ödeme taksit ile olacaksa 6-12-18 gibi belirlenecek aylar seçilerek ödenebilecek ve borcun ödeme vadesi ödenecek toplam rakamı etkileyecek. Borcun tamamını ödemek için maksimim 18 ay taksit yapma imkanı getirilirken; ilk taksit ödemesi ise Ocak 2021'de olacak.

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI