1xbet betist supertotobet
Bugun...



Menderes Türel: Komisyonculuk kalkmayacak

Antalya Büyük Şehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası(KUTSO) Aralık Ayı Meclis Toplantısına katıldı. Batı Antalya ile ilgili sorunları dinleyen türel birçok önemli açıklamada bulundu.

facebook-paylas
Güncelleme: 11-12-2018 18:29:35 Tarih: 11-12-2018 12:13

Menderes Türel: Komisyonculuk kalkmayacak

Antalya Büyük Şehir Belediye Başkanı Menderes Türel, son günlerde sıkça gündeme gelen yeni hal yasası ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Komisyonculuk sisteminin kaldırılmaması için görüşmeler yaptığını belirten Türel, ''  Yeni hazırlanan hal yasası için Sayın Cumhurbaşkanı Yardımcımız Fuat Oktay ile görüşmeler yaptık. Kumluca Ticaret ve Sanayi Odamız da konu ile ilgili olarak detaylı bir rapor hazırlamış. Kendilerini tebrik ediyorum. Hal yasası ile ilgili sorunlarımız için Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Batı Antalya’yı temsilen milletvekilimiz Sayın Atay Uslu’nun da katıldığı 7 saat süren bir toplantı yaptık. Toplantı neticesinde çıkan sonuç Sayın Cumhurbaşkanımıza iletildi. Cumhurbaşkanımız ile yaptığımız yüz yüze görüşmede komisyonculuk sisteminin korunması konusunda ikna olduğunu ve yasanın üreticiyi koruyacak şekilde sıfırdan hazırlanacağını belirtti.'' dedi







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ALANYA Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI