1xbet betist supertotobet
Bugun...



Menderes Türel: 'Mirasyedi gibi harcamıyoruz'

Antalya Büyükşehir Belediyesi Aralık Ayı Devam Meclisi gerçekleştirildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ürettiği projeler ile belediyeye gelir sağlar hale geldiğine dikkat çeken Başkan Menderes Türel, “Ürettiğimiz projelerden elde ettiğimiz gayrimenkulleri belediyeye yatırım yapmak için gelire dönüştürüyoruz. Mirasyedi gibi harcamıyoruz” dedi.

facebook-paylas
Güncelleme: 17-12-2018 18:20:00 Tarih: 14-12-2018 17:03

Menderes Türel: 'Mirasyedi gibi harcamıyoruz'

Doğu Garajı Projesi’nde Festival Çarşısı’ndaki hak sahibi esnafa verilen dükkânların dışında kalan, mülkiyeti belediyeye ait dükkânların satışı konusunda açıklamalarda bulunan Başkan Türel, “Biz proje üreterek satış yapıyoruz. Çalışıyoruz, uğraşıyoruz, proje üretiyoruz. Ürettiğimiz projelerin içinden oluşan gayrimenkulleri satıyoruz” diye konuştu.

 

“Yatırım için gelir sağlıyoruz”

2009-2014 yılları arasındaki CHP’li büyükşehir belediyesi tarafından Doğu Garajı projesinin durdurulduğuna dikkat çeken Başkan Türel, “Burayı hastane mi yapacağız postane mi yapacağız, pastane mi yapacağız diye 5 senesini Antalya’nın kaybettirdiler. Buraya bir çivi çakmadılar. Geldik her zaman olduğu gibi çiviyi biz çaktık. Şimdi bu ürettiğimiz projelerden elde ettiğimiz gayrimenkulleri belediyeye yatırım yapmak için gelire dönüştürüyoruz. Mirasyedi gibi harcamıyoruz. Bu projelerin hepsini biz ürettik. Sanki Büyükşehir Belediyesi’ni elinde avucunda ne varsa satıyormuş gibi göstermek fevkalade yanlış” dedi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ANTALYA B.B. Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI