1xbet betist supertotobet
Bugun...



Meral Akşener'den Antalya'da önemli açıklama!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ''Vatandaşımızın yüzde 64'ü iyileştirilmiş, güçlendirilmiş, eski arızalarından kurtarılmış, sivil bir anayasayla parlamenter sisteme dönmek istiyor”

facebook-paylas
Güncelleme: 22-01-2020 18:18:40 Tarih: 21-01-2020 17:06

Meral Akşener'den Antalya'da önemli açıklama!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Antalya programının ilk gününde Gazipaşa, Alanya, Manavgat, Serik ve Aksu ilçelerini ziyaret etti.  Manavgat’ta İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Dr. Tuba Vural Çokal tarafından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ziyareti sebebiyle gerçekleştirilen yemeğe çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Antalya programı hakkında bilgi veren Akşener “Bugün 5 yarın 5 olmak üzere 10 ilçemizi ziyaret edeceğiz. Esnaflarımızla bir araya geleceğiz, vatandaşımızla bir araya geleceğiz. Sonrasında sırasıyla diğer büyükşehirlerimizde de benzer bir çalışma yapacağız” diye konuştu. Antalya’ya verdiği önemi her fırsatta dile getiren Akşener daha önce Antalya’ya sık sık ziyarette bulunduğunu söyledi.
 
Türkiye’de siyasetin Ankara merkezli hale gelmesini de eleştiren Akşener “Yani yukarıda horoz dövüşü yapmak kadar kolay hiçbir şey yok. O, ona çemkiriyor; bu, buna bağırıyor, o, ona sövüyor tamam bitti. O haftayı o şekilde geçiriyor Türkiye. Halbuki, insanımızın pek çok problemi var, işsizimiz çok” diye konuştu.

Akşener, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi keşke başarılı olsaydı ama olamadı. Buna karşılık bizim bir çözüm önerimiz var. En son vatandaşımızın yüzde 64'ü iyileştirilmiş, güçlendirilmiş, eski arızalarından kurtarılmış, sivil bir anayasayla parlamenter sisteme dönmek istiyor” dedi.
 
 






Etiketler : Meral Akşener

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI