1xbet betist supertotobet
Bugun...



Milli Takıma Kepez’den 2 sporcu

Bu sezon ilk kez lig deneyimi yaşayan Kepez Belediyesi Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı’nın 2 oyuncusu, U16 Milli Takım kampına davet edildi

facebook-paylas
Güncelleme: 17-01-2024 02:23:29 Tarih: 05-01-2024 10:17

Milli Takıma Kepez’den 2 sporcu

Kadın Hentbol 2’inci Lig’de ilk kez oynayan Kepez Belediyesi Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı’nın 2 oyuncusu, Karadağ’da yapılacak Akdeniz Konfederasyon Kupası müsabakalarında oynamaları için U16 Milli Takım kampına davet edildi. Takım antrenörü Sertan Sarpaş, oyuncuları Gazel Dikme ve Nazlı Kaya’nın Aksaray’daki kampta yer almasından dolayı mutlu olduklarını söyledi.

TÜRK HENTBOLUNDA İZ BIRAKACAKLAR
Sporcularının 18 kişilik milli takım kadrosunda yer almasını dilediklerini belirten Sarpaş, “Milli takim turnuvası öncesi yapılacak iki kampta başarılı olup, Karadağ’da yapılacak Akdeniz Konfederasyon kupasında milli takım formasını giymelerini dilerim. Türkiye şampiyonu olan 2010 grubumuzda da birçok oyuncunun milli takımı temsil edeceğini düşünüyoruz. Hem Antalya ile Kepez Belediyesi hem Türk hentbolu için iz bırakacak bir jenerasyon oluşturarak süper lig şampiyonluğu hedefliyoruz’ diye konuştu. 

youtube abone satın al






Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI