1xbet betist supertotobet
Bugun...



Muratpaşa’dan Resul Dindar konseri

Muratpaşa Belediyesi, Türkiye’nin dört bir yanından gelerek “Bir bedende buluşup Muratpaşa’yı oluşturan” kültürleri, lezzetleri ve müzikleriyle Antalya’ya eğer katan komşuları için Komşu Buluşmaları – Yöresel Lezzet Günlerini sürdürüyor. Yılın ilk buluşması, 1 Şubat Cumartesi Karadeniz günüyle Muratpaşa Atatürk Kent Meydanı’nda olacak.

facebook-paylas
Güncelleme: 29-01-2020 18:01:53 Tarih: 29-01-2020 11:09

Muratpaşa’dan Resul Dindar konseri

‘Bu yıl da memlekete gidemedik’ diye hayıflananlar, ‘Acaba Antalya’da bizim memleketten kaç kişi var’ diye merak edenler, ‘Hemşerilerle tanışsak fena mı olur’ diye düşünenler işte Antalya’da Muratpaşa Belediyesi, tam da böyle hissedenler, düşünenler için bir yöresel lezzet günlerine yeniden başlıyor.


“Muratpaşa’da kimseye gurbetlik yok” sloganıyla geçen yıl başlayan kültürleri, lezzetleri ve müzikleriyle Antalya’ya değer katanların buluşmasında yılın ilk etkinliği 1 Şubat Cumartesi Muratpaşa Atatürk Kent Meydanı’nda başlıyor. Şubat ayı boyunca her cumartesi Kent Meydanı’nda gerçekleşecek Komşu Buluşmaları – Yöresel Lezzet Günleri’nde ilk haftanın misafiri Karadenizliler olacak. Saat 14.00’de başlayacak etkinlikte Muratpaşa Belediyesi, komşularına ücretsiz hamsi ikram edecek. Etkinlik saat 16.00’da Karadeniz müziğinin sevilen seslerinden Resul Dindar konseriyle sona
erecek.

Komşu Buluşmaları–Yöresel Lezzet Günleri’nde ikinci hafta ise kent meydanın misafirleri İç Anadolu Bölgesi olacak. Konya, Karaman, Kayseri, Yozgat gibi İç Anadolu şehirlerinde çokça yapılan arabaşı çorbasının ikram edileceği gün Ankara oyun havalarının güçlü seslerinden Hasan Yılmaz sahne alacak. Yöresel Lezzet Günlerinin 3’üncü haftasında Antalya’nın en iddialı lezzetlerinden piyazın günü yapılacak. Saat 14.00’de başlayacak piyaz günü, Uğur Önür konseriyle sona erecek. Etkinliğin son haftası ise hangi ile ait olduğu tartışılsa da Güneydoğu Anadolu’nun efsanelerinden çiğ köfte günü düzenlenecek. Çiğ köfte günü Kahtalı Mıçı konseriyle sona erecek.






Etiketler : Resul Dindar

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI