1xbet betist supertotobet
Bugun...



Muratpaşa'ya 3 bin metrekare yeşil alanlı kreş

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Ermenek Mahallesi’nde yeni binasına taşınan Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün Şirinyalı’da bulunan eski binasının yeni eklenecek yapılarla kreş olarak hizmet vereceğini müjdeledi. Başkan Uysal, yeni kreşin 3 bin metrekare yeşil alana sahip olacağını söyledi.

facebook-paylas
Güncelleme: 27-01-2020 18:05:52 Tarih: 27-01-2020 17:13

Muratpaşa'ya 3 bin metrekare yeşil alanlı kreş

Kreşleri, ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik destek eğitim kurs merkezleri ve gençlik merkezleriyle Muratpaşa’nın, Milli Eğitim Bakanlığı’nın ardından en büyük eğitim kurumu olan Muratpaşa Belediyesi, Şirinyalı Mahallesi’nde Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün eski hizmet binasını kreş olarak yeniden düzenleyecek.

Başkan Uysal, müdürlüğün Ermenek Mahallesi’nde yeni hizmet binasına taşınmasının ardından Antalya’nın en büyük yeşil alanına sahip kreşini hayata geçirmek için çalışmalara başladıklarını söyledi. Şirinyalı Mahallesi’nde bulunan eski hizmet binasının korunacağını ancak yeni eklemeler yapılacağını kaydeden başkan Uysal, “Yeni kreşimizin, bin 785 metrekare alanda tek katlı olarak
yapılmasını planlıyoruz” dedi.

Kreşte, idari ve teknik birimlerin yanı sıra 3, 4, 5 yaş sınıf ve uyku odaları, revir, pedagog ve veli görüşme alanı, rehberlik birimi, oyun odası, çok amaçlı salon, yemekhane, açık oyun alanı bulunacağını da sözlerine ekleyen Başkan Uysal, Muratpaşa’nın yeni kreşinin yaklaşık 3 bin metrekare de yeşil alana sahip olacağını belirtti.






Etiketler : Muratpaşa

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI