1xbet betist supertotobet
Bugun...



Nedim Tekerli Muratpaşa Belediye Başkan Aday adaylığını açıkladı

AK Parti'den Muratpaşa Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklayan Nedim Tekerli, "İthal değil; yerli adayım, Muratpaşa'nın değişime ihtiyacı var!" dedi.

facebook-paylas
Güncelleme: 24-11-2023 18:58:00 Tarih: 24-11-2023 18:43

Nedim Tekerli Muratpaşa Belediye Başkan Aday adaylığını açıkladı

Tekerli, Ak Parti Muratpaşa Aday Adaylık açıklamasını yapmak üzere Sevgi Çiftliği'nde bir basın buluşması düzenledi. 2007 yılından beri AK Parti’de aktif siyaset yaptığını ifade eden aday adayı Nedim Tekerli, Muratpaşa’nın sorunlarının farkında olduğunu, çözümleri ile ilgili projelerle geldiğini belirtti.

Tekerli, açıklamasında şu ifadelere yer verdi.
"İsmim Nedim tekerli 2007 yılından beri AK Parti siyaset yapmaktayım. Bursa'da üniversite yıllarında AK Parti’de siyasete başladım. Daha sonra Antalya Muratpaşa’da bir dönem gençlik kolları yerel yönetimler başkanı, bir dönem Muratpaşa İlçe sekreterliği bir dönemde Tanıtım Medya Başkanlığı yaptım. Bu süreçlerden sonra davamız için daha büyük hizmetleri adım atmak için Muratpaşa belediye başkanlığına aday adayı oldum. Burada siz kıymetli dostlarımın ve basın mensuplarının desteği benim için çok önemli.

Antalya’nın bir evladı olarak Muratpaşa’nın bir evladı olarak Muratpaşa’ya hizmet etmek için çıktım. Bu yolda gerçekten şunu söylemek istiyorum. Muratpaşa’nın bir İzmir olmasını istemiyorsanız artık Muratpaşa'da bir değişime ihtiyaç var. Nasıl diyorlar? Değişim, değişim, değişim dediler. Evet kendileri değiştirdiler. Şimdi de Muratpaşa'yı değiştirmek lazım. Ben de bu yolda inşallah partimle beraber başarılı olmak için çalışacağım. Partimin beni aday göstermesi için elimden geleni yapacağım oldu ki göstermedi başka bir arkadaşım çıktı, onun için de kazanmak için elimden geleni yapacağım. Bu arada Kırcami’nin yerlisiyim. Kırcami için de elimden geleni yapacağım. Elimi taşın altına koyacağım.

Hepinize çok teşekkür ediyorum. Katıldığınız için sizlerden gelecek soruların cevaplamaya hazırım. Teşekkür ederim”dedi.

Açıklamasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Nedim Tekerli: Muratpaşa’nın sadece sahil bandındaymış gibi hizmet gördüğünü dile getirdi ve “Muratpaşa’nın arka sokaklarında eksiklikler var. Birçok mahallede yol sıkıntısı, çöp sıkıntısı, hizmet sıkıntısı var. Altyapı sıkıntısı var. Projelerimizi hazırlıyoruz. Projelerimizi gün gün açıklayacağız, hepsini söyleyeceğiz. Bir kere başlı başına Kırcami’de sorun var. Antalya’nın Muratpaşa’nın göbeğinde. Biz bunun için de çalışmamızı yapıyoruz. Büyüklerimizle gerekli çalışmayı yapıp inşallah Muratpaşa için layık olduğu hizmeti getireceğiz. Muratpaşa’yı bir ikinci İzmir yapmayacağız. İzmir’in halini hepiniz biliyorsunuz. İstanbul’un son beş yıldaki halini hepiniz görüyorsunuz. Muratpaşa’yı kurtarmak istiyoruz. Bu yüzden Muratpaşa’da değişime start veriyoruz” ifadelerini kullandı.

"Tecrübeli insanlarla yol yürüyeceğiz!"
Basın Mensuplarından gelen "Muratpaşa CHP’nin kalesi olarak görülüyor, ciddi oy oranı var burada bu algıyı nasıl kıracaksınız? sorusunu ise “Zoru başaracağız. Zor bir yola çıktığımızı biliyoruz. Gecemizi gündüzümüze katıp çalışacağız. Biz AK Parti’den adayız ama seçildiğimiz günden itibaren Muratpaşa’daki tüm herkesin belediye başkanı olacağız. Tecrübeli insanlarla yol yürüyeceğiz. Muratpaşa’mızın en güzel yerinde gençlerimiz için hizmet alanları oluşturacağız kazandığımız takdirde" şeklinde yanıtladı.

"Seçim sürecinde her zaman dostuz!"
Tekerli belediyecilik deneyimi ve adaylık şansı sorularına yanıt olarak:  “Belediyecilik deneyimim yok. 2007 yılından bu yana siyasetin içerisindeyim. Siyasette görev aldığım bir döneminde de yerel yönetimler başkanıydım. Belediyenin işleyişini ve neler yapılması gerektiğini biliyor ve çalışıyoruz. Bu bir ekip işidir. Zaten tek başımıza hiçbir iş yapmayacağız. Gerekli ekibimiz hazır. İnşallah bunu başardığımızda ekibimizle beraber yola çıkacağız. Şansımızı ne kadar görüyoruz derseniz, şansımız tabii ki var. Partimiz ve Sayın Cumhurbaşkanımız kimi öngörürse ‘sen’ derse biz sahaya ineceğiz, başka biri derse onun için de sahada olacağız. Seçim sürecinde her zaman dostuz. 31 Mart’a kadar her zaman sahada olacağım.

Biz tüm aday adayı arkadaşlarımızla her saman dostuz. Görev kime verilirse onun başaracağına inanıp onunla beraber çalışacağız” diye konuştu. ‘Genç, dinamik, çalışkan partinin içinden gelen ithal bir aday değil de yerli bir adayım’ diyen Tekerli, “Halktaki karşılığımız ise partide uzun yıllar görev yaptığımız için mutlaka her eli sıkmışızdır. Takdir edersiniz ki zaten Lara merkezinde on beş yıllarında bir işletme sahibiyim. Benim parti görüşümle beraber görüşümün dışında olan insanların da desteğini şu anda arkamda hissediyorum. Telefonuma gelen mesajlar, ‘Görüşümüz farklı olsa da desteğimiz seninle’ diyor. Biz geldiğimizde mutlaka güçlü bir Muratpaşa olacak” şeklinde konuştu.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI