1xbet betist supertotobet
Bugun...



Oluşum Dijital A.Ş'den kapsamlı hizmet!

Türkiye'nin en geniş baskı makina parkuruna sahip firması olan Oluşum Dijital A.Ş., günlük binlerce m² dijital baskının yanı sıra, CNC kesim, kompozit derz açma, lazer kesim ve son teknoloji UV Baskı makinası ile müşterilerine tam hizmet veriyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 29-01-2020 18:02:48 Tarih: 29-01-2020 14:18

Oluşum Dijital A.Ş'den kapsamlı hizmet!

Antalya’da 5 katlı üretim tesisi ile uzun yıllardır hizmet veren Oluşum Dijital Baskı Teknolojileri A.Ş, kutu harf üretimi, folyo baskı, lazer kesim, CNC kesim, branda baskı, oneway baskı ve dijital baskı alanlarının yanı sıra, özellikle reklam firmalarının talep ettiği yüzlerce çeşit üretim gerçekleştiriyor.

Türkiye’nin her yerine 24 saat kargo hizmeti ile Antalya’nın sınırlarını aşan ticari ağı ile de günden güne giderek büyüyen Oluşum A.Ş.'de, her biri birbiriyle uyumlu makinelerden kurulu 1500 m² entegre baskı tesisi bulunuyor. Makine parkuru olarak geniş bir tesise sahip olan Oluşum A.Ş., baskı öncesi grafik, baskı ve baskı sonrası kontrol işlemleriyle müşterilerine tam hizmet imkanı da sunuyor.

 

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ÖN PLANDA
“Koşulsuz müşteri memnuniyeti” prensibi ile kalite, sürat, teknoloji, detay, iyi malzeme, tam hizmet, tecrübe ve güvenilirlik gibi koşulları sağlayan firma; reklamcılara, ajanslara ve bireysel müşterilerine isteğe bağlı ya da özel tasarım ürünler hazırlıyor.

Firma olarak reklam sektöründeki çözüm ortaklarına uygun maliyetli ve aynı zamanda kaliteli hizmet sağladıklarına değinen Oluşum Dijital A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Salim Güneş, ilk günden bu yana sadece reklam firmaları, reklam ajansları ve matbaa sektörüne hizmet verirken, bu prensiplerinden hiçbir zaman ödün vermediklerini belirtti ve şunları söyledi. 
 

ÜRETEN TÜRKİYE İDEALİ
‘‘Gelişen teknoloji ve makine çeşitliğinin reklam ajansları üzerinde oluşturduğu yatırım yükünü, sunduğumuz fason üretim hizmetleri ile ortadan kaldırarak reklam sektörüne hızlı, güvenilir ve kaliteli çözüm ortağı olmayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda, firmamıza gelen her iş için, işin büyüklüğüne bakmaksızın “Önce Müşteri Memnuniyeti” ilkesiyle üretime alarak üreten Türkiye idealimize her gün biraz daha fazla katkıda bulunmayı planlıyoruz. Makina yatırımı, personel bulundurma, işletme maliyetlerinin üzerindeki pek çok yük reklam firmalarını zorluyor. Biz geniş makine parkuruna yatırım yapıyoruz, istedikleri her türlü ürünü ve hizmeti veriyoruz. Özel tasarım ve kesim ürünlerini, bu ahşap, pleksi, kompozit ve benzeri malzemelerden olsun projelendirip teslim edebiliyoruz.’’







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SEKTÖR - FİRMA Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI