1xbet betist supertotobet
Bugun...



Rıza Sümer'den miting gibi başlangıç!

31 Mart yerel seçimleri için Ak Parti Kepez Belediye Başkan adayı Rıza Sümer, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nden miting gibi bir program ile seçim startını verdi.

facebook-paylas
Tarih: 12-02-2024 14:14

Rıza Sümer'den miting gibi başlangıç!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından adaylığı açıklanan Rıza Sümer, seçim startını verdiği Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdiği programda coşkulu kalabalıkla gövde gösterisi yaptı.

Yoğun kalabalığın olduğu programa AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, MHP İl Başkanı Onur Temel, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Mehmet Çivik, MHP Kepez İlçe Başkanı Servet Ersoy, teşkilat üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Ak Parti Kepez Belediye Başkan adayı Rıza Sümer, “AK Parti’nin katılımıyla seçim çalışmalarımızın başlangıcını yapacağımız bir programda, sahada hep birlikte çalışacağımız yol arkadaşlarımızla bir araya gelelim istedik. Malumunuz Cumhurbaşkanımızın şehrimize teşriflerinde, aday tanıtım programımızda Kepez Belediye Başkanı olarak yola koyulduk. Tabii ilk iş olarak anne babamızın elini öpüp hayır dualarını aldık ardından da Kepezimizin kurucu belde ve ilçe başkanlarını ziyaret ettik. Yine vatandaşlarımızın davetlerine icabet ederek dünkü çalışmalarımızı tamamladık. Bu sabah ilk iş geçmişten bugüne görev yapmış Kadın ve Gençlik Kollarımızla bir araya geldik. Ve şimdi hep beraberiz. Tüm ailemiz, komşularımız, emektarlarımızla bir aradayız” dedi.

“Ya Allah Bismillah diyerek yola koyulurken bu ilk büyük buluşmamızın adı: ‘Yeni hedeflerin büyük başlangıcı’ olsun dedik” sözleriyle konuşmasını sürdüren Sümer, “Bu vesileyle ilk ve en geniş katılımlı koordinasyon toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Bizim kapalı kapılar arkasında yaptığımız veya yapacağımız gizli bir koordinasyon toplantımız yok. Bizim koordinasyonumuz bellidir. Teşkilatlarımızla birlikte hareket etmek, milletimizle iç içe olmak, vatandaşlarımıza dokunmak, seçim çalışmalarımızı gece gündüz çalışarak, ev ev gezerek tamamlamak. Bizim işimiz halis niyetlerle sahaya çıkmaktır. Halis niyetle yaptığımız her iş evelallah başarıya ulaşır. İnşallah bu başlangıcımız Kepez'imiz için, Antalya'mız için hayırlı uğurlu olur. Gözlerinizin içine bakıyorum, hepinizi tanıyorum, siz de bizi biliyorsunuz” ifadelerini kullandı.

Rıza Sümer konuşmasının devamında: “Halk için, milletimiz için, gençlerimiz ve kadınlarımız için, hakkı tutup kaldıracağız inşallah. Şehirler büyüyor, nüfuslar artıyor, ihtiyaçların şekli ve niteliği değişiyor. Şöyle geriye dönüp baktığımızda 22 yıldır AK Parti’nin yaptığı hizmetleri anlatmakla bitiremeyiz, ama bakıyorsunuz Cumhurbaşkanımız daha dün seçilmiş gibi çalışıyor. 1994 yılı İstanbul Büyükşehir Belediye seçimleri. Cumhurbaşkanımızın o tarihte yaptığı kampanyasında Fatih Gençlik Kolları’nda aktif görev aldım. Cumhurbaşkanımız 40 ben 21 yaşındaydım. Çok kez heyecanına tanık oldum. Hatta azmine ve kararlılığına o zamandan hayrandık hepimiz. İki gün önce ismimizi açıkladığında yine göz göze geldik ve talimatlarını aldım. 40 yaşındaki kadar heyecanlıydı. Kararlılığından hiçbir şey kaybetmemişti. 1994 yılında onun gözlerinde gördüğüm heyecan hiç eksilmemişti. Konuşmamızda bana şöyle dedi, ‘Kepez Teşkilatımıza selam söyle, gideceksiniz, Kepez'in emanetini devam ettireceksiniz.’ Cumhurbaşkanımızın selamlarını da sizlere iletiyorum.” dedi.

“Peygamber efendimizin belediyecilikle ilgili hadisi şerifi var mıdır? Belediye, parti, seçim, oy gibi ifadeler kullanmış mıdır? Hayır. Şunu söylemesi bizim için yeterlidir. ‘Komşusu açken tok yatan bizden değildir.’ Bakın bu şehirde, Kepez’de yaşayan her bir vatandaşımızın sorumluluğu bizdedir. Bu sorumluluğun başkanlıkla falan ilgisi yoktur. Nefes aldığımız müddetçe bu dertlerle dertlenmek görevimizdir. Bu makamlar bu hizmetler için birer vesiledir. Gerek Hakan Tütüncü Başkanım, gerek İl Başkanımız, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, aslında bu salonda bulunan tüm kardeşlerimiz bu sorumluluk bilinciyle buradadır. Aslında Kepez Teşkilatımızın önemli bir özelliği daha var. Kepez Teşkilatımız da hiç kaybetmemiş bir teşkilattır. Evelallah tüm yerel seçimleri kazanmış, bayrağı yere hiç düşürmemiştir. Şöyle Kepez’in caddelerine, sokaklarına bir bakın. Yapılan eserlere, hizmetlere bir bakın. Kepez’in her sokağında aşkımızın izi var. Bu şehrin her sokağında aşkımızın izi var. Kepez son 20 yılda şaha kalktıysa bu teşkilatın emeği var.”







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI