1xbet betist supertotobet
Bugun...



Rusya'dan Antalya'ya çağrı!

Rusya’da yurt dışı uçuşlar şu an yasak,sınırlar ise 1 Ağustos’a kadar kapalı durumda. Rus vatandaşlar karantina sonrası tatile hasret kalsalar da, Rusya'nın Karadeniz sahilleri dolup taşmış vaziyette.

facebook-paylas
Tarih: 20-07-2020 11:07

Rusya'dan Antalya'ya çağrı!

Rusya’nın Karadeniz sahillerinin kapasitesini doldurduğu, otellerde eylül ayına kadar tüm odaların satıldığı, yüksek fiyatlara rağmen talebin yüksek oranda olduğu belirtildi.

Hal böyle olunca Rusya’da turizm sektörünün önde gelen sitelerinden Tourdom, “Türkiye sınırları acilen açılmalı” dedi. Rusya’nın eski Halk Sağlığı Kurumu Başkanı ise Karadeniz sahillerinin yeterince dolu olduğunu bu yüzden önlemler alınması gerektiğine vurgu yaptı.

Karantinadan bunalan halk ise sosyal medyada uçuşların 1 Ağustos'tan önce başlaması gerektiğine dair yorumlarda bulunuyor.

Bir kesim ise eğer uçuşlar açılırsa yurt dışı seyahatlerin koronavirüs vakasını daha da artıracağını düşünüyor.Daha önce Türkiye ve Rusya arasında seferlerin başlayabileceği belirtilmişti. Rusya'daki bazı tur şirketleri Türkiye'ye ilk charter uçuşları 24 Temmuz'da başlatabileceklerini duyurmuştu.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER TURİZM - TARİH Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI