1xbet betist supertotobet
Bugun...



Saadet Partisi Antalya Milletvekili Adayı Hasan Burgan:

Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen, Milletvekili Adayları Av. Hasan Burgan, Süleyman Akıncı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Türkiye Emekliler Derneği’ni ziyaret etti.

facebook-paylas
Güncelleme: 12-06-2018 11:21:38 Tarih: 08-06-2018 09:04

Saadet Partisi Antalya Milletvekili Adayı Hasan Burgan:

Saadet Partisi Antalya Milletvekili Adayı Hasan Burgan açıklamalarda bulundu.  Burgan, “Emeklilerimizin açıkçası onlarca sıkıntısı vaer. Mutlaka en başta emeklilerin aldıkları düşük maaşlar ve bu maaşlara uygulanan düşük oranlı zamlar geliyor. Bugün bir emeklinin aldığı maaş ile geçinmesi mümkün değil maalesef. Peki ne oluyor, emeklilerimiz ilerlemiş yaşına rağmen, dinlenmesi gerekirken yine bir işte çalışmak zorunda kalıyorlar. Bu sefer devreye bir işte çalıştığı için emekli maaşından kesinti mesele giriyor. Buna razı olmak istemeyen emeli amcamız teyzemiz sigortası olarak çalışma zorunda kalıyor. Bu durum açıkçası kabul edilebilir bir durum değildir” şeklinde konuştu.

 

Sosyal hakların da emekliler için önemli sorunların başında geldiğini söyleyen Hasan Burgan, sağlıktan ulaşıma kadar birçok alanda emeklilerimize pozitif ayrımcılık uygulanmalıdır dedi. Burgan, “Sağlık hizmetlerinde emeklilerden katılım payı alınmamalıdır. Vergi iadesi karşılığı getirilen ek ödeme oranları yükseltilmelidir. Geçmiş yılardan gelen zam farklarının ödenmesi yapılmalı diye düşünüyoruz. Toplu taşımada ücretsiz kullanım hakkı emeklilerimiz için önemli bir hizmet olacaktır. Bunun gibi daha birçok konuda emeklilerimizin önünün açılması gerektiğini düşünüyoruz. Saadet Partisinin toplumun her kesimi için mutlaka söyleyecek sözü, sıkıntıları için üretecek bir çözümü vardır. Bunu meclise girdiğimizde ve iktidar olduğumuzda herkes yeniden anlayacaktır” dedi…







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SEÇİM 2023 Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI