1xbet betist supertotobet
Bugun...



Antalya Erdem Candar'ı ve vefalı davranışını konuşuyor.

Antalya Erdem Candar'ı ve vefalı davranışını konuşuyor. Rahatsız olan annesi Belgin Birgül'a (54) bakmak için işinden ayrılan oğul Candar, adeta bir insanlık örneği sergiliyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 21-07-2018 17:16:38 Tarih: 21-07-2018 12:21

Antalya Erdem Candar'ı ve vefalı davranışını konuşuyor.

Antalya'da 2005 yılında lise son sınıf öğrencisiyken KOAH hastası babası Kazım Candar'a bakmak için okul hayatını bırakmak zorunda kalan Erdem Candar, bir yıl sonra babasını kaybetti.
 
Candar'ı daha da zor günler bekliyordu. Annesi Belgin Birgül (54) ile kalan Candar, iş bulup çalışmaya başladı. Annesinin 2017 yılında geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hayatı alt üst olan Candar, beyne giden ana damarlardan birinin tıkanması sonucu konuşma yetisini kaybeden ve yürüme güçlüğü çeken annesinin adeta eli ayağı oldu.
 
Candar annesine bakmak için işinden de ayrıldı ancak bu kez parasızlık en büyük sorun olarak karşısına çıktı. Çünkü annesinin tedavisi için 40 bin TL. paraya ihtiyacı vardı.
 
ANNESİNE BAKIYOR
Annesinin saçlarını tarayıp, banyosunu yaptıran Erdem Candar, yatalak olan annesinin vücudunda oluşan küçük yaraların bakımını da yapıyor.
Maddi durumlarının çıkmaza girmesi üzerine yeniden işe giren Candar, esnek çalışma saatlerinden dolayı bir restoranda motokurye olarak çalışmaya başladı. Candar, siparişleri ise evden takip ediyor.
 
Candar twitter https://twitter.com/ErdemCandar3 sosyal medya üzerinden yaşamındaki zorlukları paylaşıp vatandaşlardan ve yetkililerde yardım istedi. Annesi için söylediği sözler ve omuzlarına aldığı yük nedeniyle halkın gönlünde taht kuran Candar, annesi için 'hayatım  hayatına feda olsun' diyerek hayırlı evlat nasıl olur adeta ders verdi.

 

GİZLİ HAYIRSEVER İHTİYAÇ DUYULAN PARAYI YATIRDI
Annesinin tedavisi için Antalya'daki tüm hastanelere giden ancak çok geç kalındığı yönünde yanıt alan Erdem Candar, tedavi için internette araştırma yaptı. Kısa sürede İstanbul'da özel bir üniversite hastanesinde çareyi bulan Candar, annesinin raporlarıyla birlikte hastaneye gitti.
 
Hastaneden tedavi edilebileceği ancak tedavinin 40 bin TL'ye malolduğunu duyan Candar, yetkililere ve hayırseverlere ulaşmaya çalıştı. Bir hayırsever ise kendisini arayarak hesap numarasını istedi. Kimliğini açıklamayan hayırsever, Candar'ın hesabına 40 bin TL yatırdı.

 

Annesinin bakımının zor gelmediğini anlatan ''Candar, anneler cennettir, candır. Annemin yemeğini yapıyorum, banyosunu yaptırıyorum, tırnaklarını kesiyorum. Kıyafetlerini yıkayıp, ben giydiriyorum. Elbet zor durumdayım ancak annem için hayatımı vermeye hazırım.
Çok şükür ihtiyacımız olan para hesabımıza yatırıldı. En kısa sürede hastaneye gideceğiz. İnşallah tedavi sonuç verecek, annem sağlığına kavuşacak" dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 






Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YAŞAM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI