1xbet betist supertotobet
Bugun...



Şanslı Çocuklar Gündüz Bakımevi’nde kaliteli eğitim!

Tam gün ingilizce eğitimiyle ayrıcalık yaratan Özel Şanslı Çocuklar Gündüz Bakımevi, 2 ve 6 yaş çocuklara oyun ve eğitimi iç içe vererek onları geleceğe umutla hazırlıyor. Çocukların bireysel özelliklerininde farkında olarak eğitim programlarını dizayn eden kurum, çocukların sağlıklı bireysel gelişimleri için kaliteli bir eğitim sunmayı amaçlıyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 22-01-2020 18:20:54 Tarih: 22-01-2020 15:13

Şanslı Çocuklar Gündüz Bakımevi’nde kaliteli eğitim!

Şanslı çocuklar Gündüz Bakımevi, öğrencileriyle hem eğitici hem de öğretici etkinlikler gerçekleştirmeye devam ediyor. Özel günlerde ve belirli gün ve haftalarda günün anlam ve önemini öğrencilere aktaran şanslı çocukların okulu, yaptığı etkinliklerle şanslı miniklerin hem sosyal hem fiziksel hem de ruhsal açıdan gelişmelerini hedefliyor.
 
Kurumda verilen eğitim hizmeti hakkında açıklamada bulunan Şanslı Çocuklar Gündüz Bakımevi Kurucusu Pınar Şenay Ceylan “Biz ebeynlerden ziyade çocuklarımızı mutlu etmek özbenliklerini kazanıp başarılı bir birey olmaları için profesyonel eğitim kadromuzla ve eğitim programlarımızla çocuklarımızın hayatlarının mimarı olması için çalışıyoruz” dedi. 
 
Şanslı Çocuklar Gündüz Bakımevi Okul Müdürü Mine Emen  ise ‘Milli ve manevi değerlerimizi yaşayıp yaşatarak, yaş aralıklarına uygun olarak planlanan ve onların temel eğitim ihtiyaçlarına yönelik düzenlenen etkinliklerde,  eğitim ve öğretimİ velilerimizin de aile katılımı etkinlikleriyle iç içe gerçekleşiyor kitap okumakla, bilimin izinde araştırmakla, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerin temeli olan 2 – 6 yaş okulumuzda Şanslı Çocuklarımızı Geleceğe ve aydınlık yarınlarımıza güvenle hazırlıyoruz.’ şeklinde konuştu. 






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI