1xbet betist supertotobet
Bugun...



Sayısal loto heyecanı...

25 Ağustos Sayısal Loto çekilişi için heyecanlı bekleyiş başladı. Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen Sayısal Loto'nun bu akşam 1143. çekilişi yapılacak.

facebook-paylas
Tarih: 25-08-2018 14:13

Sayısal loto heyecanı...

Milyonlarca insanın umut kapısı olan sayısal loto çekilişi bu akşam başlıyor. Son çekilişte altı bilen çıkmayınca loto oynayanların sayısında da artış oldu.Devreden ikramiye ise 659.970,98 TL.

 

Sayısal Loto sonuçları için bu akşam noter huzurunda haftanın şanslı 6 numarası çekilecek. Bu akşam, 25 Ağustos Cumartesi, geçen Çarşamba günü yapılan çekilişten devreden ikramiye miktarı 659 bin 970 lira 98 kuruş. Bu akşam yapılacak Sayısal Loto çekilişinde büyük ikramiyenin 2 milyon TL olması bekleniyor. Bu akşam yapılacak Sayısal Loto çekilişinde talih kimin yüzüne gülecek, altı bilen olacak mı? merak konusu oldu. 

 

Canlı yayında gerçekleştirilecek olan çekiliş MPİ'nin Ankara Balgat'taki merkezinde yapılacak ve saat 21.15'te başlayacak.

 

SAYISAL LOTO'DA YENİ DÖNEM BAŞLADI!

Milli Piyango İdaresi, Sayısal Loto'da yeni bir dönemin başlattı. Sayısal Loto, artık haftada iki kez çekiliyor. Aynı zamanda Sayısal Loto'da devir kuralı da kalktı. Sayısal Loto'da devir sayısı 3 hafta ile sınırlı idi. 18 Temmuz itibariyle Sayısal Loto çekilişi, Çarşamba ve Cumartesi günleri olmak üzere haftada iki kere düzenleniyor.

 

Çarşamba ve Cumartesi günleri yapılacak Sayısal Loto (6/49) çekilişlerinde büyük ikramiyeyi kazanan numaraların bilinememesi halinde büyük ikramiye diğer çekilişe devredecek, uygulama büyük ikramiyeyi kazanan numaralar bilinene kadar devam edecektir.

 

Dört hafta boyunca 6 numarayı doğru tahmin edenin çıkmaması durumunda büyük ikramiye tutarının bir alt gruba (5 bilenlere) dağıtılması uygulamasına son verilmiştir. Sayısal Loto (6/49) çekilişinde 6 numarayı doğru tahmin eden olmadığı sürece büyük ikramiye sonraki çekilişlere devretmeye devam edecektir.

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI