1xbet betist supertotobet
Bugun...



Teneffüs Park’ta Babalar Günü kutlaması

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Teneffüs Park’ta düzenlenen Babalar Günü etkinliğinde “Sevgiyle, saygıyla, dayanışmayla, insanlık değerleriyle, barış ve kardeşlikle yetiştirdiğimiz çocuklar bizi istediğimiz yerlere götürecektir” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 19-06-2023 11:17

Teneffüs Park’ta Babalar Günü kutlaması

Antalya’nın tek açık hava çocuk oyun dünyası Muratpaşa Belediyesi Teneffüs Park’ta,  Babalar günü için özel bir etkinlik düzenlendi. Çocuklar, Teneffüs Park’ın amfi tiyatrosunda, bale ve modern dans gösterileriyle babalarının bu özel gününü kutladı. Babaların zaman zaman gözleri dolarak izlediği gösterileri Başkan Uysal da ailelerle birlikte takip etti.  

Başkan Uysal, etkinlikte yaptığı konuşmada, Teneffüs Park’ın çocukları kapalı alanlardan çıkararak açık havada yaratıcı ve yenilikçi duygularının geliştirilmesi fikri üzerine şekillendiğini söyledi. Uysal, Kasım 2016’da törenle açılan ve 16 dönüm üzerine kurulu Teneffüs Park’ın yıllar içinde yeni oyun alanlarıyla sürekli geliştiğini aktardı.  Bu anlamda parkın aynı zamanda bir fikrin temsilcisi olduğunu dile getiren Başkan Uysal, “Sevgiyle, saygıyla, dayanışmayla, insanlık değerleriyle, barış ve kardeşlikle yetiştirdiğimiz çocuklar bizi istediğimiz yerlere götürecektir” dedi.

Teneffüs Park’ta Babalar Günü kutlaması hep bir ağızdan ‘Hayat Bayram Olsa’ şarkısının söylenmesiyle sona erdi. Etkinlikte çocuklar, Başkan Uysal’a kendisinin parkta çekilmiş bir fotoğrafını hediye etti. 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BELEDİYE Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI