1xbet betist supertotobet
Bugun...



Turgut BUCAK adaylıktan çekildiğini açıkladı

İyi Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Turgut BUCAK adaylıktan çekildiğini açıkladı.

facebook-paylas
Tarih: 06-03-2024 17:46

Turgut BUCAK adaylıktan çekildiğini açıkladı

İyi Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Turgut Bucak istifası ile ilgili yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı”

Basın ve Muratpaşa Kamuoyuna;
Muratpaşa’da yıllardır esnaflık yapmaktayım.  Halkımız ve esnafımızla hep iç içeyim.

Genel Başkanımız Sayın  Meral Akşener'i Cumhurbaşkanı yapmak amacıyla 2017 yılında MHP'den İyi Parti'ye geçtik. Milletimize umut yarattık. Yeni bir alternatif sunduk.

Milletimizin tercihi nedeniyle Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'i Cumhurbaşkanı seçtirme konusunda başarılı olamasak da parti olarak parlamentoda anlamlı ölçüde yer almasını sağladık.

Söz konusu bu süreçlerde, İyi Parti'den 27. ve 28. dönem milletvekili aday adayı oldum, görevlerimi eksiksiz yerine getirdim.

2019 yerel seçimlerinde ise partimizin uygun gördüğü ittifak sayesinde işbirliği ile elde ettiğimiz başarılarla, Antalya'nın da içinde olduğu Büyükşehirlerde ve tüm seçim sürecinde halkımızda bir umut oluşturduk.

2024 seçimlerinde de partimiz, çalışma arkadaşlarımız ve Genel Merkezimiz tek başına seçime girme kararı almıştır. Bende bu kararın gereği olarak bu kritik ve zorlu süreçte İyi Parti Antalya  Muratpaşa Belediye Başkan adayı oldum.

Ancak İyi Parti Antalya Muratpaşa Belediye Başkan adayı olarak ilan edildiğim günden bu yana elimden gelen tüm maddi ve manevi çabayı kendi gücümle gösterirken, partimiz teşkilatı tarafından yalnız bırakıldığımı gördüm.

Yaptığım somut değerlendirmeler sonucunda, milletimiz için doğru olanı yapmak uğruna 06 Mart itibarıyla İyi Parti Antalya Muratpaşa Belediye Başkanlığı Adaylığından çekiliyorum.

Aldığım kararın, başta Muratpaşa'lı sakinlerimiz olmak üzere, Antalya'lı hemşehrilerimize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 06.03.2024
Turgut Bucak







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI