1xbet betist supertotobet
Bugun...



Türkiye'den yurt dışına hangi ülkelere uçuşlar serbest.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yurt dışı uçuşları için 92 ülkeyle yazışma trafiğinin tamamlandığını, 13 Ağustos itibariyle tarifeli ve tarifesiz olmak üzere 48 ülke ile uçuşların yapıldığını belirtti.

facebook-paylas
Tarih: 14-08-2020 22:23

Türkiye'den yurt dışına hangi ülkelere uçuşlar serbest.

İşte 48 ülke

ABD, Almanya, Belçika, Benin, Fildişi Sahilleri, Fransa, Kuveyt, Hırvatistan, Arnavutluk, Avusturya, Azerbaycan, Bangladeş, Hollanda, İngiltere, Hong Kong, İrlanda, İsrail, Libya, Ürdün, Yunanistan, Mısır, Polonya, Lübnan, Lüksemburg, Beyaz Rusya, Bosna Hersek, Bulgaristan, Cibuti, Çin, Kuzey Makedonya, Moldova, Moritanya, Rusya, Senegal, Sırbistan, Danimarka, Endonezya, İsveç, İsviçre, İtalya, Kanada, Katar, KKTC, Kosova, Somali, Ukrayna, Fas ve Cezayir’in tahliye, charter ve tarifeli uçuş seferlerini başlattıkları ülkeler olduğunu söyleyen Bakan Karaismailoğlu, 4 temmuzda askıya alınan Kazakistan uçuşlarına ilişkin müjde verdi.

Bakan Karaismailoğlu, “İki ülke arasında yapılan görüşmeler sonrasında mutabakata vardık. Bugün transit uçuşlarımızı başlatıyoruz. 1 Eylül 2020 tarihinde de tamamı ile iki ülke arasındaki uçuşları başlatma kararı aldık.” dedi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER TURİZM - TARİH Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI