1xbet betist supertotobet
Bugun...



Ucuza altın almaya çalışan gurbetçi dolandırıldı...

Almanya'dan tatil için Antalya'ya gelen 66 yaşındaki gurbetçi Dursun Tekin , düşük fiyata altın almak isterken, 60 bin lirasından oldu.

facebook-paylas
Güncelleme: 26-09-2018 18:22:12 Tarih: 24-09-2018 17:44

Ucuza altın almaya çalışan gurbetçi dolandırıldı...

Olay, 3 Eylül günü, Muratpaşa ilçesinde meydana geldi. Yaşadığı Almanya'dan Antalya'ya tatile gelen Dursun Tekin'inin yanına gelen kişi tarafından dolandırıldığını iddia etti. Kendisini 'Sedat' olarak tanıtan ve Tekin ile bir süre sohbet eden kişi, köylü arkadaşının elinde yaklaşık 80 bin liralık altın olduğu yalanını söyleyerek, 60 bin lira nakit paraya altını verebileceğini söyledi.

 

Teklife sıcak bakan ve düşük parayla altın alıp kızına araba almak isteyen Dursun Tekin, kent merkezinde buluştuğu 2 kişiyle alışverişi tamamlamak için Döşemealtı ilçesine bağlı Evdirhan Mahallesi'ne gitti. Buradaki parkta parayı 2 kişiye veren Tekin, kendisi için getirecekleri altınları beklemeye başladı. Uzun süre altınları bekleyen Dursun, gelen olmayınca dolandırıldığını anlayıp, polise başvurdu.

 

KENDİ ÜLKEMDE DOLANDIRILDIM

Yaşadıklarını anlatan Dursun Tekin, "Tek amacım, biraz düşük fiyata aldığım altını satıp, kızıma araba almaktı. Elimdeki paradan da oldum" diye konuştu. Yaklaşık 45 yıldır Almanya'da yaşadığını söyleyen Tekin, "Ülkeme geldiğim gün dolandırıldım" dedi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER POLİS & ADLİYE Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI