1xbet betist supertotobet
Bugun...



Ümit Uysal, ‘Teşvik eden bütün Antalyalılara teşekkür ederim’

Antalya’da, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yaptı. “Kınık’tan Kaledran’a, Tahtalı’dan, Akdağlar’dan Gidengelmez’e, Eynif Ovası’na, Köprü Çayı’na, Alara’ya” sözleriyle Antalya’yı selamlayan Uysal, “Teşvik eden bütün Antalyalılara teşekkür ederim” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 06-12-2023 15:11

Ümit Uysal, ‘Teşvik eden bütün Antalyalılara teşekkür ederim’

Muratpaşa’da 2 dönemdir belediye başkanlığı görevini yürüten Uysal, Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yaptı.

“Kınık’tan Kaledran’a, Tahtalı’dan, Akdağlar’dan Gidengelmez’e, Eynif Ovası’na, Köprü Çayı’na, Alara’ya” sözleriyle Antalya’yı selamlayan Başkan Uysal, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi

“Antalya’mızın 19 ilçesinde ve dört bir yanındaki komşularım, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundum. İki dönemdir Antalya’mızın kalbi Muratpaşa’mıza hizmet etme fırsatı veren Muratpaşalılara, başta CHP ve Millet İttifakı’nı oluşturan siyasi partiler olmak üzere her siyasi görüşten omuz veren yol arkadaşlarıma, teşvik eden bütün Antalyalılara teşekkür ederim. Her şey insanlarımız için, her şey Antalya’mız için, her şey Türkiye’miz için, her şey daha iyisi için.”







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI