1xbet betist supertotobet
Bugun...



Yeni asgari ücret belirlendi; 17 bin 2 TL oldu!

2024 yılı asgari ücreti belirlemeye yönelik çalışmalar tamamlandı. TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay, 2024 yılı asgari ücreti için taleplerinin 18 Bin Tl olduğunu açıklarken; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 1 Ocak 2024 tarihi itibariyle asgari ücretin 17 bin 2 TL olacağını duyurdu.

facebook-paylas
Tarih: 28-12-2023 09:51

Yeni asgari ücret belirlendi; 17 bin 2 TL oldu!

 

Asgari Ücret Tespit Komisyonu, Beştepe'de toplandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan işçi, işveren ve hükümet temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıya Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan da katıldı. Ardından Bakan Işıkhan, Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) Başkanı Ergün Atalay ve Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Başkanı Özgür Burak Akkol ile birlikte bakanlıkta açıklama yaptı.,

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Bildiğiniz gibi Temmuz ayında net asgari ücret devlet tarafından verilen 500 lira destekle 11 bin 402 lira olmuştu. 700 lirası destek olmak üzere asgari ücreti 17 bin 2 lira olarak belirlemiş bulunuyoruz" ifadelerini kullandı.

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI