1xbet betist supertotobet
Bugun...



Antalya Dezenfektan satış sitesi www.antalyadezenfektanstandi.com açıldı.

Covid19 hijyen tedbirleri kapsamında firmaları çalışmaya başlarken, bir taraftan da hijyen araç ve gereçlerini tedarik etmeye devam ediyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 19-05-2020 03:15:21 Tarih: 18-05-2020 20:59

Antalya Dezenfektan satış sitesi www.antalyadezenfektanstandi.com açıldı.

Antalya'daki firmaların stand ihtiyacını karşılayacak olan www.antalyadezenfektanstandi.com web sitesi, içeriğinde barındırdığı stand modelleri ile ihtiyaçlara anında cevap veriyor.

Element Ajans bünyesinde yayınına başlayan sitede çok sayıda dezenfektan standı modelinin yanı sıra ayrıca dezenfektan, şeffaf maske gibi çeşitli ürünler yer alıyor.

Ürün detayları, fiyatları, özellikleri gibi pek çok merak edilen sorulara cevap veren site üzerinden satış ise şimdili kapalı tutuluyor, iletişim ile sipariş veriliyor. 9 farklı dezenfektan standı içinde sensörlü stand, ayak pedallı stand, ekonomik stand, paslanmaz metal stand, statik boyalı stand gibi pek çok model bulunuyor.

Stand fiyatları ile ilgili bilgiler veren Element Ajans yetkilisi Murat Seyirci, işletmeler zor bir dönemden geçiyor. Yasaklar kapsamında işletmesi kapalı olanlar giderlerini karşılamakta zorlandı, hazırdaki parasını ise kullandı. Firmasını açar açmaz ise bu kez zorunlu hijyenik tedbirlere harcama yapması zorunlu hale geldi. Bu neden 250 TL+KDV'den başlayan dayanıklı ve şık dezenfektan stand modelleri ürettirerek mikro firmalara da uygun fiyata seçenekler hazırladık' dedi.

AVM, Stadyum, Kamu Kurumları gibi çok sayıda kişinin günlük giriş-çıkış yaptığı noktalar içinde üst segmentte seçeneklerin olduğunu söyleyen Seyirci, 20 litre hazneli sensörlü modellerin bu tip firmalar için uygun seçenekler olarak satıldığını belirtti.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SEKTÖR - FİRMA Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI