1xbet betist supertotobet
Bugun...



Antalya Kültür Sanat'tan dijital etkinlikler.

Antalya Kültür Sanat, dijital ortamda çeşitli etkinlik ve söyleşiler düzenlemeye devam ediyor. 19 Mayıs'ta Özgür Taburoğlu 'Yavaşlık Felsefesi', 25 Mayıs'tan Pelin Derviş, Ahmet Özgüner, Münevver Eminoğlu 'Sergin mi Var, Derdin Var!' isimli söyleşi düzenleyecek.

facebook-paylas
Güncelleme: 20-05-2020 23:48:59 Tarih: 18-05-2020 14:11

Antalya Kültür Sanat'tan dijital etkinlikler.

 

Antalya Kültür Sanat’ın yeni söyleşi dizisi Özgür Taburoğlu 'Yavaşlık Felsefesi' 19 Mayıs'ta, “Sergin mi Var, Derdin Var!”, 25 Mayıs 2020 günü Türkiye’de sergicilik açısından bir dönüm noktası oluşturan Dünya Kenti İstanbul sergisini tartışmaya açıyor.


KİMDİR!
Özgür Taburoğlu, Ankara’da bilgisayar mühendisi olarak çalışıyor. Yakın zamanda Hacettepe Sosyoloji’de doktorasını tamamladı. Yayımlanan çalışmaları: Dünyevi ve Kutsal: Modernlerin Maneviyat Arayışları (Metis, 2008), Kent Efsaneleri: Zamanımızın Batıl İnançları ve Takıntıları (Doğu Batı, 2011), Resim, Söz ve Yazı: İmge Yaratmanın ve Bozmanın Yolları (Doğu Batı, 2013), Boşluk, Aşırılık ve Keyfilik (Doğu Batı, 2016), Nazar: Başkası Nasıl Görür ( Doğu Batı, 2017), Tanpınar Sözlüğü: Şahsi bir Masalın Simgeleri (Doğu Batı, 2019), Vicdan: Kendi olma Biçimleri (Doğu Batı, 2019).


KİMDİR!

Pelin Derviş Bağımsız araştırmacı, mimar. İTÜ Mimarlık Fakültesi’nden mezun oldu, aynı okulda mimarlık tarihi yüksek lisansı yaptı. Son on yıldır yoğun olarak, özellikle yirminci yüzyıldan günümüze Türkiye’deki tasarım ve mimarlık üretiminin dokümantasyonu için çalışıyor ve araştırmalarını yayın, sergi, panel ve benzeri etkinliklerle kamuyla paylaşıyor.

Ahmet M. Özgüner : Mimar, tasarımcı. 1979’da Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nden mimar olarak mezun oldu. 1982 yılında Carnegie Mellon Universitesi’nden Yapı Bilimleri dalında yüksek lisans derecesini aldı. Londra, Cenevre, Ankara , Pittsburgh ve son olarak Skidmore Owings and Merrill New York ofisinde çalışan Özgüner, 1995’te Türkiye’ye dönerek Paralel 41 Mimarlık Ofisi’ni kurdu. Mimarlık ve sergi tasarımı uygulamaları dışında çeşitli üniversitelerde stüdyo dersleri veriyor.

Münevver Eminoğlu : Şehir plancısı, kültür projeleri yöneticisi. ODTÜ Şehir Planlama Bölümü’nden 1980’de mezun oldu. 1984-1989 arasında Paris 8 Ünversitesi’nde yüksek lisans yaptı. Türkiye’ye döndükten sonra kültür projeleri yönetiminde uzmanlaştı. Tarih Vakfı, Yapı Kredi Kültür Merkezi, Garanti Galeri, Galatasaray Müzesi gibi kurumlarda yöneticilik yaptı. 2017’den bu yana ATSO Vakfı Genel Müdürü olarak Antalya Kültür Sanat’ın yöneticiliğini yapıyor.

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SANAT Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI