1xbet betist supertotobet
Bugun...



Aşk-ı muhabbet “perde” dedi

Kemer Belediyesi Kemer Sanat Gönüllüleri Tiyatro Topluluğu tarafından sahnelenen “Aşk-ı Muhabbet” adlı tiyatro oyunu “sahne” dedi. Kemer Belediyesi Kültür Salonu’nda sergilenen oyun izleyenlerden büyük alkış topladı.

facebook-paylas
Güncelleme: 06-04-2023 15:34:11 Tarih: 03-04-2023 12:45

Aşk-ı muhabbet “perde” dedi

İki perdeden oluşan tiyatro oyununu izleyenler arasında Kemer Belediyesi Meclis Üyeleri Mustafa Tıraş, Hasan Ali Acar, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Sema Özdemir, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin de yer aldı.

Emine Öney'in yönettiği oyun izleyenler tarafından büyük alkış topladı. Yaklaşık iki ay boyunca, her hafta sonu oyunun sergileneceğini belirten Öney, “Sanat birleştirici ve iyileştirici bir güçtür. Eylül ayından bu yana Kemer Belediyesi Kültür salonunda eski ve yeni katılımcılarımızla tiyatro çalışmalarımızı sürdürdük. Oyunun hazırlanmasında yanımızda olan ve bizi destekleyen Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na ve ekibine Kemer sanat gönüllüleri topluluğu olarak teşekkür ediyoruz. Oyun 13. Yüzyıl Osmanlı Döneminden ve dönem yazarlarından İbrahim Şinasi’nin yazdığı ilk tiyatro eserinin farklı biçimde yorumlayan, komedi tarzında bir eserdir. ‘Her şey Kemer için, Kemerliler içindir.’ Tüm tiyatro severleri bekliyoruz.” dedi.

Aşk-ı Muhabbet, Nisan 1-2, 8-9, 15- 16, 22- 23, 29- 30 ve Mayıs 6- 7, 10- 12, 20- 21, 27- 28 tarihlerinde de gösterimde olacak.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SANAT Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI