1xbet betist supertotobet
Bugun...



Bilim merkezinden annelere özel etkinlik

Anneler Günü nedeniyle tematik atölyeler hazırlayan Antalya Bilim Merkezi’ne gelen çocuklar, annelerine kendi elleriyle yaptıkları mum, sandık ve teraryum hediye etti.

facebook-paylas
Tarih: 15-05-2023 13:42

Bilim merkezinden annelere özel etkinlik

Özel günlerde tematik atölyeler düzenleyen Antalya Bilim Merkezi, bu hafta anneler günü için farklı bir çalışma sundu. Her bir ürünün üzerine isimlerini, süslemelerini ve notlarını yazdıkları kokulu mumlar, teraryum ve bu hediyelerini barındıran özel sandık yapan çocuklar, içine annelerine birer mektup yazıp koydu. Önce fen bilimleri atölyesinde mumlarını yapan çocuklara, renk, koku ya da süsleme seçeneği sunuldu. Ardından ahşap ve tasarım atölyesine geçen öğrenciler, burada yeteneklerine göre süsleme ve işleme yaptıkları sandıklar üretti.

ANNELERİMİZİ ÖNEMSİYORUZ
Biyoloji atölyesinde de 2 eğitmen eşliğinde teraryumlarını tamamlayan öğrenciler, son olarak sandıklarını renklendiren led aydınlatma uygulaması için steam atölyesinde günü tamamladı. Kurtuluş Savaşı, Çanakkale Zaferi gibi önemli günlere farklı atölye serileri düzenlediklerini hatırlatan Antalya Bilim Merkezi Müdürü Selim Tıraş, “Cefakar annelerimizi önemsiyoruz. Katılımcılarımıza da bugüne özel atölye serisi düzenleyerek, tüm annelerimize olan minnettarlığımızı göstermek istedik” dedi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞLENCE Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI