1xbet betist supertotobet
Bugun...



Davut Çetin, 25 milyon dolarını bize versin

Dünya Gazetesine açıklamalarda bulunan ATSO Başkanı Davut Çetin, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Antalya'nın hızlı ve hormonlu büyüdüğünü söyleyen Çetin, "Yerli ve yabancı için yol haritası bile yok. Tanıtım Ajansı para toplayınca 25 milyon dolarını bize versin" dedi.

facebook-paylas
Güncelleme: 13-07-2020 21:06:29 Tarih: 13-07-2020 16:02

Davut Çetin, 25 milyon dolarını bize versin

Antalya'nın yerli ve yabancı tirsit için yol haritası olmadığına değinen Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, planlı üretim ve yönetim olmadığını vurguladı, şehrin iyi yönetilmesi ve planlanması için mutlaka Veri Merkezi kurulmasını istedi.

Çetin açıklamasında, “Antalya planlı, kurallı kent haline gelmeli. Hükümetin vereceği destekte büyükşehir, alt belediyeler ve valilik olmalı. Tanıtım Ajansı turizm iyi olduğunda 250 milyon dolar toplayacak. 25 milyon dolarını versin, Antalya olarak destinasyon tanıtımını yapalım.

Merkezi yönetimden destinasyon yönetimine geçilmeli. Konaklama vergisi de belediyelere verilmeli. Antalya’da hızlı tren gelmesi için 150 bin imza topladık. Böylece turist 2-3 gün de Kapadokya’yı Pamukkale’yi gezebilecek. Antalya çok hızlı ve hormonlu büyüdü. Yerli ve yabancı için yol haritası bile yok. Tanıtım için bir bütçeye ihtiyacımız var.” dedi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER TURİZM - TARİH Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI