1xbet betist supertotobet
Bugun...



Debu Elektrik ve Aydınlatma'dan figürlü led seçenekleri!

Elektrik, aydınlatma, iş güvenliği, elektronik ürünler gibi yüzlerce ürün toptan ve perakende satışı gerçekleştiren Debu Elektrik & Aydınlatma, yeni yıl süslemeleri için kullanılan figürli yılbaşı aydınlatmalarının satışını da sürdürüyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 25-12-2020 22:43:26 Tarih: 21-12-2020 17:59

Debu Elektrik ve Aydınlatma'dan figürlü led seçenekleri!

Antalya'da veriği toptan ve perakende ürün satışı ile sektörde önemli bir konuma sahip Debu Elektrik & Aydınlatma, yeni yıl süslemeleri için aranılan figürlü aydınlatma seçeneklerini müşterilerine sunuyor.

Özellikle yeni yıl organizasyonu yapan otel, motel, tatil köyü, bar, restoran vb. türdeki mekanların tercih ettiği aydınlatmalar, ayrıca belediye ve diğer kamu kurumlarının cadde ve sokaklar için talep ettiği ürünler olarak dikkat çekiyor.

DAYANIKLI İSKELET
Alüminyum iskelet yapısı üzerine düşenen hareketli, sabit ve farklı renklerde ledler ile yandığında istenen figürü ortaya çıkarak figürlü ledler, farklı seçenekleri ile satışa sunuluyor.

Geyik, ağaç,  oval, kare hediyelik kutu ve daha pek çok seçeneği olan figürlü aydınlarmalar, taleplere göre özel olarakta üretilebiliyor.

Sadece yeni yıl için değil, sürekli kullanım olanağı da sununa figürlü aydınlatmalar, özellikle avm'ler tarafından terci ediliyor.Siparişlerin kısa sürede müşteriye ulaştırıldığnı belirten firma yetkilisi, m2 üzerinden  figürün şekil ve büyüklüğü fiyatı etkileyebildiğini belirtiyor.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI