1xbet betist supertotobet
Bugun...



Konyalılar, Kepez Belediye Başkan Adayı Dr. Murat Dinç’i ağırladı

Antalya Konyalılar Derneği, Millet İttifakı’nın Kepez Belediye Başkan Adayı Dr. Murat Dinç’i ve CHP Kepez İl Teşkilatı’nı ağırladı. Gerçekleştirilen ziyarette derneğin yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyeleri bir araya gelen Dinç, seçim çalışmalarından bahsetti.

facebook-paylas
Tarih: 18-02-2019 17:21

Konyalılar, Kepez Belediye Başkan Adayı Dr. Murat Dinç’i ağırladı

Antalya Konyalılar Derneği Başkanı Süleyman Üre ve yönetim kurulu üyeleri, Kepez Belediye Başkan Adayı Dr. Murat Dinç’i ve CHP Kepez İl Teşkilatı ile bir araya geldi. Dernek binasında düzenlenen buluşmada, dernek çalışmaları ve yerel seçimler üzerine konuşuldu.

Ziyaretin açılış konuşmasını Antalya Konyalılar Derneği Başkanı Süleyman Üre gerçekleştirdi. Başkan Üre açılış konuşmasında derneğin çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu ve yapmış oldukları ziyaret için Kepez Belediye Başkan Adayı Dr. Murat Dinç’i ile CHP Kepez İl Teşkilatı’na teşekkür etti.

 

Süleyman Üre’nin ardından konuşma gerçekleştiren Kepez Belediye Başkan Adayı Dr. Murat Dinç ise 31 Mart Yerel Seçimleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kepez’de gerçekleştirmeyi hedeflediği projelerinden bahseden Dinç, ‘’Kepez, insanların göz ardı ettiği, kimseye cazip gelmeyen bir görünüme sahip. Bunu aşacağız, insanların Kepez’i tercih etmelerini sağlayacağız. Kepez’i zenginleştireceğiz, Kepez’de evlerin, arsaların değerini arttıracağız. Mimar Sinan Kongre Merkezi, Varsak Kapalı Yüzme Havuzu gibi devasa fakat işlemeyen projelerle değil, daha kullanışlı, daha çok ekonomik gelir elde edebileceğimiz,  bölgenin değerini ve cazibesini arttıran projelerle yapacağız bunu” ifadelerine yer verdi.

 

Murat Dinç’in konuşmasının ardından soru-cevap bölümüne geçildi. Dinç’e sorularını yönelten Konyalılar, Kepez ile ilgili merak ettikleri konular hakkında fikir sahibi oldu. Bu bölümde Keşif Ekibi Derneği Başkanı ve Murat Seyirci Element Medya Ajans’ın sahibi Gazeteci Murat Seyirci’nin, “Daha önce sizinle Kepez’in üstündeki antik kenti ziyaret etmiştik. O zamanlar harabeydi, daha sonra mevcut belediye başkanı orayı projelendirdi” şeklinde kendisini tanıtmasının ardından Murat Dinç, “Oradaki Antik Kent ve mevcut başkanın yaptığı buna benzer birçok proje aslında bana ait. Ancak ben o dönem, o projeleri notere tasdikletmediğim için diğer aday arkadaşımız aldı. Hiç önemi yok, hatta iyi de oldu. Her ne kadar kullanımında hata da olsa Kepez’e hizmet oldu. Bu kez tasdikletmeden proje açıklamama kararı aldım. Kendi projelerimi, kendim hayata geçirmek istiyorum ki daha kullanışlı işlere imza atalım” diye yanıt verdi.

Murat Seyirci’nin, “Kreş, düğün salonu, gençlik merkezi gibi projeler özel sektörü de rahatsız eden projeler. Belediyenin kreşlerinde gelir düzeyi yüksek vatandaşların çocuklarının da hizmet aldığını biliyoruz. Bu projeniz, insanların ekmeğiyle oynanması gibi bir algı yaratılabilir. Buna nasıl yön vereceksiniz?” şeklindeki sorusuna ise Dinç, “Hiç endişeniz olmasın. Kimin, neye, ne kadar ihtiyacı olduğunu tespit etmek hiç zor değil. Tüm bunları ihtiyaç kadar temin edeceğiz ve gerçekten faydalanması gerekenler faydalanacak. Kepezkart Projesi de böyle işleyecek” diye karşılık verdi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER STK'LAR Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI