1xbet betist supertotobet
Bugun...



Muhittin Böcek'ten EXPO sitemi: Düğün alanı haline geldi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (KONYSİAD) konuğu oldu. Dernek üyelerinin sorularını cevaplayan Böcek, EXPO hakkında da açıklamada bulundu.

facebook-paylas
Güncelleme: 01-10-2019 18:01:11 Tarih: 01-10-2019 15:15

Muhittin Böcek'ten EXPO sitemi: Düğün alanı haline geldi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (KONYSİAD) konuğu oldu. KONYSİAD Başkanı İlhami Kaplan ve Dernek üyelerine tarımdan, turizme, ekonomiden yatırımlara kadar pek çok konuda açıklamalarda bulunan Başkan Böcek, soruları yanıtladı.


EXPO İÇİN BAKANLIKLA GÖRÜŞÜLECEK 
EXPO alanıyla ilgili görüşlerini de açıklayan Başkan Böcek şunları söyledi; “Son derece yüksek bir maliyetle hayata geçirilen projenin gelinen noktada boş durmamak adına düğünlerin yapıldığı bir yer haline geldi. Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak bakanlığımızla görüşme yapacağız ve bu alanda neler yapılabileceğiyle ilgili sivil toplum örgütlerimizin de görüşleri doğrultusunda talepte bulunacağız. Her gittiğimiz toplantıda bu alan ile ilgili bize sorular gelir ama ne yapılması gerektiğini burada bulunan hazirunun bilmediği gibi şahsım da bilmiyor. Sayın Valimiz de bilmiyor. Ama Sayın Valimiz de güzel bir beklenti içerisinde. EXPO alanın kısa zamanda Antalya’ya yeniden kazandırılması gerekiyor.”







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI